szerintem kurvajó nekem kurva tré a lámpám...amikor gázt húzok elhalványul picit,nem hogy erősödne azzal mit lehet kezdeni Laczka? Nem lehet valahogy erősebb fényt varázsolni? mert este így nagyon fos...pedig az akksis 640nek kurva szép fénye van
Ez a sztori ismerős...ráadásul ez nemcsak hogy összebaszta a frissen eloxált felnimet, de még le is tagadta a köcsögje! És ezt "mindössze" 2x annyiért mint Sárkányék...
Szóval ahova NE vigyetek semmilyen gumit szereltetni: Soltész Runner Kft., XXI. ker. (Csepel) Gyergyói u. 3.
Szió! Mi is játunk már így, sőt ha nem állsz a gumis mellett és nézed mit hogyan csinál, rettenetes dolgot tud művelni a felnivel... .Az a baj, hogy a legtöbb gumisnál nincs kifejezetten motorgumi szerelő gép, mert sajnálják rá a manitut, pedig megérné megvenni hiszen egyre több a motoros .
Csak brutális módszerekkel lehet, mivel nagyon nehéz a gumit leugrasztani a peremről házilag csak kalapáccsal lehet de így széttvered a gumit és a felnit is. A gumisok pedig gyakran összekeverik a nem tudom és a nem akarom fogalmakat. Vidd másik gumishoz.
Más: "fényszóró" megoldást figyeljétek
no comment
Szóval ahova NE vigyetek semmilyen gumit szereltetni: Soltész Runner Kft., XXI. ker. (Csepel) Gyergyói u. 3.
visszaüziztem az Iwiwen.
Szerintem sokat fogunk ott találkozni!
Nekem nagyon bejött az a kis pálya!