Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát amúgy én is ezt néztem, hogy szerintem több van köztük mint ember- birka barátság .Ahogy néha egymásra pillantottak..
Most kérdeztem cimborám,kollégám, azt mondta ne kérdezzem hogy mi a neve ahol állt a kocsi, de a tescó-cora ipari park után rögtön balra volt a parkoló. Amikor felvetődött hogy nyaraláshoz parkolnának, akkor mondtalak benneteket Vecsésen hogy nézzenek meg, rajta vagytok a neten.( nem tudom mi az istenért nem a számodat adtam meg azonnal ) Aztán másnap mondta hogy a barátnője le is beszélt mindent egy István nevű gyerekel úgyhogy sinen van a dolog. Gondoltam akkor megtalált benneteket, de nem tudtam hogy felétek sok ilyen van. 12 nap volt 14e szállítással.
Lehet akkor nem veletek kóperált?
Tiszteletemmotosokkkk
Csövi!
Én hétvégén ismét mennék visontázni ha lehet, és nem esne ez a rohadék eső. Neked melyik nap lenne jobb?Megpróbálom rábeszélni ezt szoboszlói terminátort is.
jah haverod meg szerintem nem a mi arkolónkba állt be mert olyan nevű emberke nem volt nálunk, van egy pár ilyen jellegű parkoló a környéken, nem véletlenül máshova ment?!
meg nálunk nem is 12e az 1 hetes pakolás hanem 6e...
gyanúsan kielégült feje van annak a birkának

tegnap meg olyan banánérlelő meleg volt hogy majd' lerohadt rólunk a ruha... 4 óra felé kicsit hűlt úgy már elviselhető volt
szóval faszántosakat mentünk, a depó előtti visszafordítóban is rendben van a fuga
De nem sikerült.
Na tegnap milyen idő volt Visontán, tudott vki menni?
Sajnos tegnap már nem tudtam menni,mert sligérkeztem a vidéki haveromnak hogy segítek neki megtanítani a birkáját motorozni.
Helmet skinz néven keress rá

ilyen az enyém- elég tartós, már 3 éve megvan és főleg quadozáshoz használtam
sisakvédőtextil?! na ilyenről se hallottam még... azt hittem valami egyedi festés vagy ilyesmi :D
Most csak ez van a munkahelyi gépen, ez egy Bell, csak rá van húzva olyan sisakvédő textil. Régebben a quadcenterben vettem, de azt hiszem a Hollós-Újpest is forgalmazza.
a lényeg hogy Te elvagy
milyen bukó volt rajtad pócson? messziről láttam csak, de igen tetszetősnek tűnt, nincs róla valami közeli képed?
most nézem,h rossz fórumba írtam be

ez független az én témámtól
sehol semmmi kipuff rendszer, de hátt bmmeg nem is kell neked, úgysem tudsz motorozni
hihetetlen és egyben elmesélhetetlen élmény volt, szűk hegyi útszakaszon 130-190közt száguldozni. ráadásul elég rossz minőségű aszfalton.
Nah én indultam majd érkezem valamikor!
E-H full cross futómű van a motoroban. Annyi h az állítocsavarokkal tekertem keményebbre. Talán még a mai napot kibirja. Ugyis jobbos a pálya.
a gumi kopásáról a rossz hátsó futómű beállítást lehet tudni,a kopásjelző is majdnem elfogyott,ebben már nem sok van . Ez az én véleményem.
nemtom!
Ha tudnáám! Pirelli gumin hogy jelölik?
Minimum 1 pályanap benne van! milyen keverék?
Használható ez még szerintetek? 36fokos kakucs odatette magát... Enyhén gödrös is.
Annyira esegetett tegnap, hogy az utánfutóba kb. 1 óra alatt 3cm víz volt.
Vogue! Érkeztek ma Visóra?
Valószínű, hogy ebéd után.
Az kellemes lehetett. Mikor mentek ki? Délutánra csak?