Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stét
jólvan akkor jövünk.........
Lacika van még férőhely a kecsói mókán? Szeretnénk bejelentkezni ha fogad minket a hírhedt keleti blokk
hellóka
A leg komolyabb aki rohadni szeretne keleti oldal
Akinek pedig iszapmoccolás kell annak meg ott a nyugati
Ez azért komoly...
Mennénk bizony, csak nekem nem jó a vasárnap ezért a szombat.
Jön Sanya is, remélem nem kúr ki velünk nagyon az idő.
Tel: 70-453-7198
Ja. Értem már, hátha tévednek és nem lesz annyi ott. Azért köszi az infót.
Az 5. láttam már. Nem semmi felvételek Egyszer egyszer erre is járnak vadászgépek...félelmetes hangjuk van, pedig nem ilyen közeli az élmény, mint ezeken a felvételeken.
pont vevőm volt, mikor meghallottam hogy jön egy, kirohantam megnézni....ciki volt , egyszer meg pár percig itt produkálta magát 2 gép is
Jelenidő térkép szerint orbitális zuhany érkezik Szent Péter fürdőjéből (11mm), de hátha változik.
Beszéltem Zolibával, tudomása szerint nincs rendezvény egyik nap sem.
nekem a szombat délután jó, ha nem esik az eső!
Szeva Tomi!

Mennétek szombatra motorozni,? Mert akkor lehet én is csatlakoznék meló után hozzátok.
Ez azt jelenti hogy délben indulok, fél kettőkor érkezek visontára.
Vmi telszámot kéne cserélnünk már ....egyszerűbb lenne.
Hi Luki!
Szombat v. Vasárnap Visonta?
Dehogy áll! Csak szombatra a köpönyeg.hu 11mm csapadékot jelez.
jól láttam, hogy a 7dik egy A-10es volt? amugy szerintem a 3dik volt a legalacsonyabb...
kosz! megneztem, de 20 ropi 1 nap
akkor marad a mecsek
Namivan?! Faxa kis éccakás műszak?!
Lacika!
Félreértesz, senki nem várja el, hogy Te vedd mindenkinek a sörét! Itt csak arról lenne szó, hogy mondjuk a kedvenc kisboltodból elhozol x tálca sört (jó kis ráhagyással) és lebeszéled, hogy a maradékot visszavihesd! Persze a pályán a hűtőhasználatot is jó lenne lekommunikálni! Vasárnap meg rendezzük a számlát. Én ilyen intézésre gondoltam, de tényleg csak akkor ha nem gond! De lehet egyszerűbb ha mindenki magának intézi!
A legfaszább egy sörcsapoló beüzemelése lenne! EZAZ! Biztos lehet bérelni, összedobnánk mit szóltok?! 2-3 hordót szerintem simán bepuszilunk!
Lehet a motorommal kellene inkább kicsit foglalkoznom...?
Nocsak-nocsak, mik ki nem derülnek itt kérem...
Beszarsz!
OFF
Anno még felvételiztem a repülőtisztire! Csak az volt a baj, hogy katonásdi nékül nem lehet vadászrepülőnek tanulni! A kötöttségeket meg nemigen bírom, elég volt az az 1 éjszaka a Petőfi laktanyában... egy életre elvették a kedvem.
ON
Én a Dunántúlon még csak a Pannónia-ringet hallottam.
Azt, hogy elérted a szerviz intervalum ...