Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóó, éredekből? és mikor lesz sok kis GD junior fekete 85-ös ktm-eken?
A csaj vagy a ruhája?
Nem hinném hogy akadna olyan hülye nő...meg amúgy is maximum érdekből volnék hajlandó házasodni...
kell az, szerintem is, ne aludj rá
Hát nem tudom ... erre még sokat kell aludni.
háátt mi ? a menyasszonyod... lesz egyáltalán, aki hozzádmegy?
Rózsaszín felnicsííík! hidd el nekem, hogy már csak az hiányzik a motorodra. nagyon fekete az alja így
legalább próbáld ki, sima dekormatricával is ki tudod
Mi?
mééé? neked fekete lesz?
inkább azt mondanám rá, hogy aranyos
Csinos a kislány abban a fehér ruciban...csak tudnám mit vigyorog ott a képen az a hülyegyerek?!?
+ zé
Gondolom unatkoztatok, megkérdetétek egymást pénteken: "Mit csináljunk holnap?"
Várjál mán hé! Itt sem jelentél meg!
Miért,ez gyors volt?
Egyébként az ÚJ kézvédőim adták a szükséges leszorító erőt
Oda is vertem a műanyag palánkhoz a leghátsó kanyarban Úgy érzem kezd elfogyni a futómű a gép alól.Mármint nem bírja a tempót.Egyszer úgy elpattogott az eleje (de lehet hogy a hátulja is) hogy több méteren keresztül igencsak talpaltam. Ja,meg Pistiék is várták egy kanyarban a hempergést.
csak hogy muterkám mennyire képben van, milyen motorom van:
Mondom szerveztem egy motoros napot a gokartpályára! azt mondja, de tudják a többiek hogy azon egy bukkanó sincs?
beszólni nem ér, de nevetni lehet szolidan
szóljál már légyszíves ha lesz ilyen
akkor csak azért mentél annyira gyorsan, hogy minnél több kört letudjál minnél kevesebb idő alatt?
Én biztos nem tudok elszabadulni. Isti napközbe "ráérne" szombaton, de szerintem nélkülem nem indul útnak, mert este aztán jöhetne vissza értem mikor én végeztem.
Basszus nem örülök neki . hátha azért valahogy el tudtok kéreckedni
JAAA és rózsaszín felnicsíkot a motorodra! kemény lenne szerintem
intézem azt is! már beszéltem a főnökkel
Mi max. csak 22.én tudunk menni. Nálam nagy hajtás van 20-21.-én, de azért remélem jobb időtök lesz, mint nekünk hétvégén.
ok. .király! örülnék neki .
mellesleg, jo a ruci
józanodás
egyébként természetesen vasárnap is lehet menni, nincs rendezvény a hétvégére

Azért szombatra raktam az időpontot, mert hétfőn sokmindenkinek meló. legalább vasárnap lehet pihenni, és szombat este jobban el tudja mindenki magát ereszteni
Imu! (másnak off)
Találkoztam ma Mátéval (Szani) a praktikerben,mondtam milyen jól nyomjátok.Kedvet kapott ő is.Azt mondta,lehet hogy egyszer csatlakozik egy ilyen partihoz Pont tudok adni neki 12-es meg 10-es gumit. Ha jelentkezik,egyeztetünk.