Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jut róla eszembe, hogy hűvös ködös hajnalon épp akkor értél haza, még az utolsó sör a kezedben, másnapos szemeidet a napszemüveg takarja, és mész át a szomszédba mert disznóvágás van
grat a profilképedhez!
csak egy pár szót váltanék a régi haverommal...
én má nem motorkerékpárolok csak ünnepnapon egy csopperrel
A következő majd a hajtókar lesz....
dugógyűrű
Nézőnek menni nem motorozni, csak inni lehet , mert megint olyan a dátum ami nem a legjobb nekem, viszont a közelben nyaralunk.
Örülök neki!
az idő úgy is jó lesz, bár nem néztem meg fölösleges vele foglalkozni, nem lehet kiszámolni úgy se..
Ezt már nem hagyjuk ki az biztos , csak legyen jó idő
faszántos dunlopom van fölösbe
Jó!

Majdnem biztos voltam benne hogy küldesz rá valamit a zene miatt!
Lúk!............khóóóóóp-khúúúúp.......Az erő a sötét(kék) oldalon van
Remélem a gorsulás folyamatos lesz.Most hogy kész a gép viszem is ki Edelénybe a shorttrack pályára edzegetni.
Nem tud valaki Michelin első gumit? Medium érdekelne.
Wieviel ? :)
Vega,mi van a géppel?
ezt a "Zsokéboy" hozzászólást egy barátom emlékére használom, aki közúti balesetben elhunyt, mert átadta a kormányt egy fiatal hölgynek ....
okés, Zsokéboy
A másodpercek engem sem izgatnak.Csak azt utálom ha leelőznek
áá, engem meg nem ösztönöz ez a mennyi másodperc/kör...én inkább kimennék a világból egykeréken (quadon kettőn)
Hö köszönöm.
Norbinak meg erő is lett a bergben,meg valami teleszpókot is szermányolt itt valakitől
szerintem meglepően jól mentél. Norbival meg vigyáznom kell, mert most hogy már van erő a bergben, kezd vészesen gyorsulni a gyerek!
Meglepett
utsó off:

van egy keresztfiam, de olyan örömet szerez, h mindig az jut eszembe, jó lenne egy saját (is)
Mi ebben a negatív? Hogy nem akarok pár másodperc élvezet miatt egész hátralevő életemre nyakamba venni egy koloncot?
öccsémmm bazzz, ilyen negatív hozzáállást.....
Ha valami mocskosul kőgazdag picsával nem vigyázok és sikerül felcsinálnom...sokszor

De ilyen biztos nem lesz, mert én tuti hogy az első, gyereksírás miatt át nem aludt éjszaka után először tökön aztán fejbelövöm magam