mit szólnátok, ha augusztus végén-szemptember elején ,lenne itt kecskeméten egy kis versengésféleség?
meg lehetne oldani szerintem. egy 20perces szabadedzés, 20 időmérés, 20 verseny. Bérelni se kell semmit, elég ha sokan összejövünk és megoldjuk! este kis sörözés sütögetés, esetleg egy buli.
szóval, utolsó bevakkantásom a témában,,,,,én ilyen időpontmániás vagyok, ha 10, akkor 10, de inkább kilenc-harminc......és tényleg ez lenne az ötödik és eddig pontos volt és nem filléreket hagytam nála.
Hi ALL
Ha holnap valakinek van kedve egy kis városi bandázásra, akkor este fél nyolckor Nyugatnáli a gombánál találkozunk! Várunk mindenkit szeretettel...
READY TO RACE ! STREETS !
ne legyen igazam,de te még messze vagy a 4 hónaptól
Csak azt nem tudom ,hogy akkor minek ez a nagy rivalizállás a két raptor között ,ha úgysem készül el
Egyszerűen, regisztrálsz a Német vagy Angol Ebay-en (attól függően hogy melyik nyelv megy jobban). utána megkérdezed hogy, mennyiért küldené el Magyarba, Érdemes Paypal-ra regisztrálni, mert kártyás vásárlásként kezeli nem von le az utalásért horibilis összeget. Aztán megkérni az eladót hogy 100 dolcsinál kevesebb árat írjon a csomagra (nem biztos hogy ez a limit)hogy ne keljen vámoltatni.Ha van egyéb kérdésed nyugodtan keress meg.
Te akkor nem jössz hétvégén?
mit szólnátok, ha augusztus végén-szemptember elején ,lenne itt kecskeméten egy kis versengésféleség?
meg lehetne oldani szerintem. egy 20perces szabadedzés, 20 időmérés, 20 verseny. Bérelni se kell semmit, elég ha sokan összejövünk és megoldjuk! este kis sörözés sütögetés, esetleg egy buli.
jogosnak tartom egyébként, hogy késésben van. de szerintem ezt nem így kell intézni
peace
ott vagyok
Ha holnap valakinek van kedve egy kis városi bandázásra, akkor este fél nyolckor Nyugatnáli a gombánál találkozunk! Várunk mindenkit szeretettel...
READY TO RACE ! STREETS !
Nem tökmindegy neked, hogy mikor készül el?
Csak azt nem tudom ,hogy akkor minek ez a nagy rivalizállás a két raptor között ,ha úgysem készül el
a mondandóm nem csak erre vonatkozott, hanem úgy általában arra, ami itt megy az utóbbi időben