világos, csak a csőtengelyben van menet, vagy menetet kell vágatni bele?
ill azt nem értem, hogy a tengelyt lezáró anyán, (amin nincs lyuk) hogyan rögzítesz bármit, ha nem fúrod át
bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de még nem szedtem szét soha a tengelyeket
A megfelelő boltban lehet venni menetes tengelyt, ami asszem méteres kiszerelésben van. A gombákat meg aluból kifaragja az esztergélyos, fúr bele lukat vág bele menetet és ennyi. Feldobunk 1 képet nemsokára és akkor minde olyan tiszta lesz, mint a vacsi egy gombapöri után
Tehát a bukógombákhoz jár komplett új tengely, mert a gyári tengelyen nincs furat amibe fel lehetne csavarozni a gombákat? Akkor, ha házilag készítem el, menetet kell vágni, és át kell fúrni a rögzítőanyát?
Te hogy rögzítetted a fémeket?
Fene tudja melyik lenne jobb fém v. műa.
Ja és, amit rooftop is ír. Egy menetes tengely két végére kell a két gomba, amibe menet van vágva. És ez olcsóbb, mint a gyári Ennyi. Esztergályos 9 rugóért az egész mezőnynek faragna gombákat
Háj! 5000 a napidij, gyakran egész nap mehetsz érte, de van hogy közben megállitanak a gokartosok miatt. amugy kell is egy kis szusszanás ha nagyon vered a motardot!
A Promotonál sztem lehet kapni "custom" bukógombát. Bergemen spec alu gombák vannak, szépen legömböjítve. Beakadni meg az aszfalton nem nagyon tud semmibe.. Ha földes szakaszon firkansz az értelemszerűen nem para a gombák szempontjából. A patka meg patka..
ill azt nem értem, hogy a tengelyt lezáró anyán, (amin nincs lyuk) hogyan rögzítesz bármit, ha nem fúrod át
bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de még nem szedtem szét soha a tengelyeket
Te hogy rögzítetted a fémeket?
Fene tudja melyik lenne jobb fém v. műa.
Te fent vagy a motorozz.hu ?