Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én motorokról beszélek.én is tudnék egymillió buta gondolatot felsorolni de nem teszem
világos, csak a csőtengelyben van menet, vagy menetet kell vágatni bele?
ill azt nem értem, hogy a tengelyt lezáró anyán, (amin nincs lyuk) hogyan rögzítesz bármit, ha nem fúrod át
bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de még nem szedtem szét soha a tengelyeket
bár a régen a faszekereknek a tengelye fix , hogfy nem volt üreges , szóval jó lesz az tengelynek is
oooopppá! Igen tehát rudat
A megfelelő boltban lehet venni menetes tengelyt, ami asszem méteres kiszerelésben van. A gombákat meg aluból kifaragja az esztergélyos, fúr bele lukat vág bele menetet és ennyi. Feldobunk 1 képet nemsokára és akkor minde olyan tiszta lesz, mint a vacsi egy gombapöri után
minden tengely csőtengely!
Tudtok olyan oldalt (lehetőleg magyar) ahol KTM-es cuccokat lehet rendelni? Mondjuk jó az angol is meg a német is?!
CIA körözési listán is?
Tehát a bukógombákhoz jár komplett új tengely, mert a gyári tengelyen nincs furat amibe fel lehetne csavarozni a gombákat? Akkor, ha házilag készítem el, menetet kell vágni, és át kell fúrni a rögzítőanyát?
Te hogy rögzítetted a fémeket?
Fene tudja melyik lenne jobb fém v. műa.
ha már gombázunk akkor inkább......VARÁZS!
aham...,de nem ezzel a névvel nem?
Vágod! Én szte mindenhol fent vok!
A gyári gomba, csak lehúzás, ugyanúgy beakad, ha mibe beakadnia. Ráadásul még buflák is, szóval custom made, ha má gombázunk
kicsit....
na majd nézz már el felénk,és mutatok olyan minőségi aszfaltot ahol meg tud azért akadni!
Szió!

Te fent vagy a motorozz.hu ?
Ja és, amit rooftop is ír. Egy menetes tengely két végére kell a két gomba, amibe menet van vágva. És ez olcsóbb, mint a gyári Ennyi. Esztergályos 9 rugóért az egész mezőnynek faragna gombákat
Háj! 5000 a napidij, gyakran egész nap mehetsz érte, de van hogy közben megállitanak a gokartosok miatt. amugy kell is egy kis szusszanás ha nagyon vered a motardot!
Jó estét mindenkinek!
A Promotonál sztem lehet kapni "custom" bukógombát. Bergemen spec alu gombák vannak, szépen legömböjítve. Beakadni meg az aszfalton nem nagyon tud semmibe.. Ha földes szakaszon firkansz az értelemszerűen nem para a gombák szempontjából. A patka meg patka..