ezeket bukógombának hívják, nem tengely védőnek. a fémből készültet szerintem felejtsd el,mert egy esetleges esésnél,amikor az oldalán csúszik a motor,vagyis a bukógombákon, a fémből készültek akát egy kis felületi egyenetlenségben is képesek megakadni,és megdobni a motort.akkor aztán repül minden mint a tökhély!a műanyag az elcsusszan mindenen.
Sziasztok!
Tengelyvédő engem is érdekelne,
a műanyag gyári 9300,-Ft.
Élőben láttam, viszont neten sehol sem találok rá,
fémből készült (ezüst színű) tengelyvédőre, ami sztem sokkal jobb!
Erről van valakinek infoja? Ára?
És ezeket a védőket hogyan kell felszerelni, mihez rögzül?
Csak annyit tudok róla, hogy nem lehet megkülönböztetni az enyémtől, ami gyári. Beszélj vele, szokott itt lenni. De majd szólok neki én is, hogy válaszoljon neked.
bubibeka1.6! Köszi a tanácsot! Ezen most elgondolkoztam! Lehet hogy nem ragadok le ennél a mocinál sőt már tuti, hanem keresgélek tovább! Kösz mégegyszer.
BikersHooligan! 125 ös Husqvarna -t sztem csak akkor vegyél, ha egy jóismerősödnek(aki korrekten elmondja h mi a jó ill. rossz) van vele saját tapasztalata, te hát van ilyen ill hasonló gépe. Ha ezek után sem tántorodtál el a vételtől, akkor hajrá:P Amúgy nem áll szándékomban szidni se azért mert olasz se azért mert kevesen ismerik. Excluzív márkának mondanám. Sok hasonló géppel nem fogsz találkozni. Mellesleg ha iylen gépet választasz( tehát 125 ccm 2T kb 35 le meg felfelé) akkor a szervíz ne legyen messze! Mármint nem Imre bácsi bütykölője hanem normális márkaszervíz! Én ezért nem vettem iylet mert nem volt a közelben kereskedés! (200km re szállítani a motort meg ugye nem jó poén, főleg h az ilyenek szeretnek műhelyben lenni:P mármint az össze 125 2T-s sportenduró vagy crossmoci). Én KTM et vettem és... MEGSZÍVTAM! gyári hibás volt, akkor a fel blokkot kicserélték garanciában, de azóta is állandóan baja van... Hát ez van én vagyok ezerből 1 akinek szar a gépe. Le kell fogadni:D Madj ha lesz nagyobbra jogsi akkor boldogítson mást:P Addig meg kihasználom a ritka km-ek eggyékét amikor minden OK:D Jó azért ennyire nem vészes csak 1000 km re kell 1 nagyszervízt számolni kb 30-40 Mátyással:D
Tengelyvédő engem is érdekelne,
a műanyag gyári 9300,-Ft.
Élőben láttam, viszont neten sehol sem találok rá,
fémből készült (ezüst színű) tengelyvédőre, ami sztem sokkal jobb!
Erről van valakinek infoja? Ára?
És ezeket a védőket hogyan kell felszerelni, mihez rögzül?
További szép estét mindenkinek!
Csácsá
Huskynál inkább az alkatrész utánpótlás ami erősen fejlesztésre szorul...mostmár meg a BMW kezében van