Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a követelés elméleti részével, eredménytelen felszólítás illetve személyes tárgyalás után, van egy hivatalos gazdasági társaság, akik a kezelés gyakorlati részével.

hetven 314-01-66 csörögj rám holnap, és megbeszéljük, ha gondolod. Ha nem tudom felvenni tárgyalok.
Hali láttam miből vizsgázol csak nem a Monorinál? Milyen szakon vagy?
OFF!
Olvastam, hogy kintlevőségekkel is foglalkozol. Csak az ügyvédi felszólítás részével (megbízás alapján), vagy teljes folyamattal is?
ON!

Péntek du. Kecskemét ring?! Laci?!
úgy döntöttem végül, hogy motorozni is fogok, lehet apát is kirángatom, ha ideje engedi.
És még1szer köszi
KÖszi
Ha megengedheted magadnak, hogy kijárj motorozni, akkor ajánlom, mert sokkal élvezetesebb és biztonságosabb a pályamotorozás mint a közút.

A köridő faragását meg el kell kezdeni, szóval pusztán ez ne tartson vissza.
helo Lukító láttam kerestél,de ma katasztrófa helyzet volt itt nálunk is. Elküldhetsz a picsába mert még mindíg nem adtam fel a csomagod
gratulálok....ügyes vagy!
Gratula!
áááááááá meglett a mai vizsgám
hétvégére mindent leinfózunk
Megmondom őszintén, hogy nem tudom, de nem gondolnám, hogy fizetni kell érte.

Srácok? Aki volt már ottalvós buli Pócson, az segítsen.
Ha viszünk egy felállítható medencét? Hm?

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, pedig jó kis csapat voltunk a Pancsin.
Estére kell valamit fizetni vagy csak viszek 1 sátrat leverem és ennyi?
Áhoj!

Néztem már az eSeMénynaptárba...! Megy Pali is biztos visz valami szörnyet!
Fáj a szívem mert nem lesz jó, akkor megyünk a Balcsira!
Majd körözök ott Balaton ringen!
oké, szeretek ismerkedni
Jah és aki tud maradjon estére is, ott lesz ám csak az igazi ereszd el a hajam.
Nem kell nevezni, meg feliratkozni se ha nem akarsz, csak gyere aztán érezd magad jól, senki nem fog egy rossz szót se mondani.
akkor ez esetben lehet még nevezni? jövő héten kapom vissza a motorom, 1000km bejáratás, és utána egyéb akadálya nincs részemről
Az lényegtelen, hogy milyen gyorsan mész, a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz és hidd el, mindenki vigyáz a másikra!
majd a máriapócsi hétvégére, amikor jön a szupercsapat, lehet én is kinézek, persze csak nézelődni, mert amennyire kezdő vagyok SM téren, 1 kör alatt kétszer köröznének le
Elmegyógyintézetbe kellene záratni az ilyet...............
Még a 20-as éveimben motoroztam "sokat" közúton.

Mostanában kb annyi időm van mint édesapádnak, úgyhogy ha egy egy hétvégi nap belefért akkor terepen valahol.

kb 2 hete csaptam fel supermotosnak, Máriapócson voltam 2 X 4 menet erejéig.
Jaja, valami motoros huligán nem bírt magával.

Az egyik versenynek elég "szép" visszhangja volt.