Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megért ez a 2 gumi 12-t?
Srácok megértek ezek a gumik 12-t?
hát még egy ideig biztos marad... még van 1 év a suliból, és utána majd esetleg jöhet vmi más
ez jó
véletlenül nem versenyeztél légfegyverrel?
Válassz!
amúgy nálad mi a helyzet?marad még a dr?
A relizmus pesszimizmus...tudod, a viccben is úgy van hogy az optimista angolul tanul, a pesszimista kínaiul, a realista meg lőni
köszi szépen!
Ti olcsók vagytok vagy más Kawakereskedőnél többre számíthatok?
Nálunk 6980ft
optimistán könnyebben eléri a céljait az ember,de mindegy nem akarok én itt okoskodni,csak tudom hogy egy pesszimista ember mennyit emészti magát és az mennyire egészségtelen
aha tudom
úgylegyen!
uhh az is fasza..
jó tényleg,bár a sok eső miatt csak a felét lehetett használni csak,mert tudod egy katlanszerűségben van és nem tud elfolyni a víz..
na mindegy őszre nem lesz ilyen gond és addig a boka is hátha mozog jól
a tiéd nem ugyan az ,,ha joo lenne akko máá a Józsitól hoztam volna 1 et
Mérd meg a kipufogófül és a csövön lévő felfogatási pont távoltságát! HA az stimmel, akkor már csak a leömlő kérdése! megmérjem az enyém mennyi?
De...és?
jaja azt is olvastam hogy törött a bokád hát én is szarul jártam, nekem kb 1 hónapig még térdrögzítőm van... naa azmeg jóhír hogy újra megnyitott, nagyon fasza pálya nekem nagyon bejött egy menet után is. majd ha rendbe leszünk, akkor összehozunk vmit
tellvillmossss
Addig a pár másodpercig úgyse tudok a világról...
bizony-bizony
nem tudom mikor járok arra,mert most el van törve a bokám,még 3 hétig nem állhatok rá,nem tudom mikor tudok menni motorozni,
meg kinyitott újra a pálya amin voltál Te is tesztnapon
Hát asszem lőni egész tűrhetően tudok...legalábbis valami serlegek meg érmek vannak itt a polcon...ami kisebbfajta csoda azt is figyelembe véve hogy mennyit (nem) tudok gyakorolni

Ja, meg dolgokat tönkretenni is nagyon megy
lehet,de az optimizmus meg a realizmus nem ütik egymást,nem gondolod?
De ien lelelkiállapottal lövöldözni....
Tudom, hallani akartam tőle legyen jókedve
LÖVÉSZET!