Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mostani hétvégén, 3 napon keresztül, 100 versenygokart felkeni gumival a supermoto íveket.

És a te hétvégédig úgy marad.

Nem lesz semmi autós rallys rendezvény. Csak azok szokták felhordani port, homokot a pályára.
kb. ő is mindenkit motorozásra nem sikerült rávennem, na de még 5+3 év aztán gyarapítom a motoros ügyvédek sorát, a markolatot viszont én is csak kesztyűben fogom meg
és ha szabad kérdeznem merre szoktál motozni, Nyíregyen elég kevés SM van.
csak ne erősen

Valahogy fabrikálj vissza kicsit MSN-re, segíthetnél. Utána megint törölhetsz. rendes77(kukac)freemail
Látod, hogy a harmadik képen a 72-es felbiztatta a népet, aztán nem volt megállás:-)
Ha vasárnap jó idő lesz és tudunk menni Visontára, akkor elvileg kilátogat hozzám, majd akkor megpróbálom elcsavarni a fejét.
Persze ismerem.

Régi motoros a szakmában, szerintem mindenki ismeri.
Voltam két SM versenyen is Pócson, de hogy melyik években már meg nem mondom.
Azt nem értettem sosem, hogy egy supermoto verseny szünetében miért streetfighter bemutatót kell tartani.
Lehet, hogy nem

Elit kéne elhívni, lógok neki egy tanfolyammal.
A drágábbak:-)
Lehet meglepődnél ...
Igen, azt gondoltam, nem szokta a szél telefújni a pályát?
Ok, de egy feltétellel, legalább a felét ki/felpróbálod
Nem mostani képek..
Ezen én is ottan voltam!
a 09-esen sokat változtattak. amit ebből én érzek:

futóműve sokkal jobb.
motorja erősebb, jobban huzatható, felül fürgébb, nyitottabb. kb mint a régi a full rendszerrel.
és jobban fordul valamivel.
vörös igen
a terep rész le van zárva
Ha mindenki hozza azt "amije van", akkor lesz választék bőven ....
Hozzak cuccokat?
Tudom én ... Szerinted a Máriapócsi hétvégére miért csak azt írtam ki, hogy "SM"?
elkelt!
Nem ismered véletlenül a faterom? Dr. Kovács Attila, 1. sz. iroda, bírósággal szemben
minden ami mocskos...