Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ehhez nem értek
Ez igaz.... te ennyire szerelmes voltál vmeikbe Ki vagy ábrándulva a nőkből nem kicsit Neked jót tenne környezet változás, menny külföldre és majd megbékész magaddal
Ha máshogy állok hozzá akkor csak még nagyobb a pofáraesés...
Míg ott nem hagy fasza hozzáállás így sosem lesz komoly, nekem volt 1 4éves 22 évesen....többi csaj meg csordogál, nem kő ezt feladni denehogy már 22éves írkáljon itt
Á, én csajozásból már az oviban is megbuktam (és azóta sem sokat sikerült csiszolni a technikámon)...úgyhogy majd ha megint lesz egy amelyik felszed akkor lesz (míg ott nem hagy)...ha nem lesz, akkor meg úgyis hiába keresek...
Kawasaki KX-450F 2009-2010-es KPL titán PRO CIRCUIT Ti4R kipufogórendszer eladó Ára 130000ft
Másik nőt bazzzz
Mi mást?
Nem tom mit ezt csak te tudhatod,de hogy mindegyik kidobjon..de mind1 ne is beszéljünk ienről, csak múlt Ideje mást keresned
Miért, mit kellett volna csinálnom, az ágyhoz kötözni őket
Az oldalon a keresőbe írd be hogy: slider
Úgylátom a külsős linkek nem igazán akarnak jolenni az oldalon! :S
Belinkelnéd mégegyszer? ez nem sikerült vmi túl jól
www.motohose.com/sess/utn;jses..." title="https://ssl.perfora.net/www.motohose.com/sess/utn;jses..." target="_blank">https://ssl.perfora.net/www.mo...

Én innen rendeltem a kipufogóvédőt
sajna ezt csak megerősíteni tudom, hogy nem a legelőnyösebb a fejformád a megfelelő szemüveg kiválasztásához. de semmi sem lehetetlen.
mindegyik crowbar 18.500Ft polaroid lencséket nem gyártanak hozzá, de fényreagenst sem.több indokból. de vannak színezett lencsék.
kíméletes voltál velük engedted,h kidobjanak....
Ez mibe kerül? És van e polaroid lencse hozzá. Vagy fényre sötétedő.
ez kurva jó!
kár hogy nekem szarul állnak a napszemüvegek....
Nem rossz fajta! Vannak még nálad hasonlók? Kellene vennem vmilyet!
hm erre nemis gondoltam majd rakok rá sárga locsolócsövet
Nekem is a nagyok mondták. Nagy bilincs meg vmi cső, legyen az gázcső, vagy vastag falú átlásztó.
csajos hibák....