Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bizony bizony! benézel?
Nem bazmeg én egyből 30évesen jöttem ki anyám hasából
jó éjt!
Héjj!Péntek délután is ott leszel Debrecenben?
a buta ember a sajtát hibájából tanul, az okos a másokéból!
Nah jóéccaka evribádi
Na lassan én elköszönök, mert még össze kell holnapra pakolnom....és kezd gyorsan telni az idő....bár jó társasággal mindig gyorsan telik További szép jó éjszakát kívánok mindenkinek Örülök, hogy ilyen aranyosak vagytok
sziasztok
Köszönöm a bíztatást:)
Szerintem saját hibáiból tanulnak az emberek....
Különben katona is szerettem volna lenni kiskorom óta....csak később megtetszett a rendészet, aztán amellett maradtam...de ki tudja még mi lesz...lehetséges ha nem jön össze, akk megyek katonának
Tee voltál fiatal?
Akkor lesz 1újabb rendőrnő ismerős
Ezzel én is így voltam, de aztán a sajt káromon kellett rájönnöm hogy mégis igazuk volt...végülis "csak" 8 évet basztam ki az ablakon az életemből...a fiatalságomat...
nem is kell, majd az élet megteszi!
Remélem a hét második felében már Budapesten leszek....
Nem az, hogy nem ismerlek titeket és azért nem hallgatok rátok, mert elfogadok bármilyen jó tanácsot, legalábbis meghallgatok mindenkit.... de engem jó ismerős sem tudna bármilyen célomtól eltántorítani.
nyugdíjas és idegroncs egyben. kell ez?
helyes! gyere át debrecenbe a hét 2dik felében. ott leszek, megvitatjuk egy mojito mellett a dolgot!
De legalább 45 évesen nyugdíjas lesz.Én is akkor voltam hülye,amikor nem maradtam bent katonának
Helyes... te tudod,végülis nem is ismersz minket ne is hallgass ránk
Ti tudjátok...nekem meg majd lesz valahogy...én azért kitartok a célom mellett...
nem háááát. csoporttársam volt a HRFK sajtó referense. nekem nem kell az esti mese
tényleg nem kötekedek iesmi, de mikor beszart csövest kell megmotoznod az örsön hááátttt.....
Miért ne tudnám? nem vészes hidd el...
Lehet nem tudja még