Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem lenne egy szakmai kérdésem :D nem akarom majd szétnyomatni a dupla akrát egy esés alkalmával az a kipufogó védő ami a kipuff vége felé van ( nemtom mi a neve de legtöbb supermoto-n látom ) nah olyat hol lehet szerezni?
engedelmetekkel bemutatmo számotokra, az Oakley Fuel Cell Hungary modelljét. összesen 50db készült belőle, 1db jutott el hozzám. az ára 34.900Ft
Mekkora fék van az enduron Valaki nagyot hibázott!
Nemcsak amiatt, de elég komoly szerepe volt benne...csalinkázás nekem sose ment semmilyen téren...mióta civil vagyok is egy helyen dolgozom...csajt se dobtam ki sose (mindig ők engem)...még csak meg se csaltam egyiket se...mondjuk nem is jutottam semmire (és ezzel a hozzáállással asszem nem is fogok)...de én asszem már csak ilyen maradok
Hátőő igen... Ha egy ilyenbe beletalálsz akkor.. És a főnök miatt dobtad el a lehetőséget?!
Pedig ez csalinkázás... Nem mondom h hol vagyok, de elég sok helyről jöttek és mentek a környezetemben.. 1 a lényeg h hivatásos legyél.
Nemcsak azóta nehéz, előtte is az volt...amúgy is, de ha az embert megveri a sors egy olyan főnökkel, akihez képest a földigiliszta maga a megtestesült gerincoszlop (Hofi után szabadon) akkor meg pláne..."csalinkázni" meg nem mindig és nem mindenkinek olyan könnyű...ha olyan sok lehetőségem lett volna, én sem dobom csak úgy el azt a 8 évet
És azóta miért nehéz? vagy miért szereltél le? Ha az ember "ilyen" helyre bekerül csak csalinkázni kell egész életébe, és pikkpakk eltelik a 25 év. Addigra meg pont meghülyül az ember és mehet is...
Pl. hogy leszereltem
Mondjuk annak már lassan 4 éve...
Hali!
Engedelmetekkel figyelmetekbe ajánlanám....
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Napról napra változik, úgyhogy én bízom a jobb időben!
Miért mostanra mi változott?
23 évesen még én is így gondoltam...
Remélem h talán ezzel lesz a legkevesebb gondom!
Azt meg is kell ám élni...
ez marha jóó
Sziszi! Ha az időjárás engedi lenézhetek! Időkép szerint elég ramaty idő lesz!
Szia!

Vasárnap Visonta?
Én is "ezt2 tartom a szemem előtt! 46lehet a mágikus szám.
Nini nem is csunya a gyári sárvédővel!
Basszus már megint esik ez a szar .... Remélem vasárnapra ígért eső nem jön be.
Huh bammeg! Tegnap jól belehúztatok. Egy este alatt lett 5 oldal olvasatlan... (bár ahogy végigfutottam most nem vesztettem semmit).

:OFF
Privát véleményem, hogy nincs az a pénz amiért egyenruhás legyek . A mai helyzetet (politikai irányvonalat) elnézve, közszférába se dolgoznék! Mindegy!
:ON

Remélem péntekre összekapja magát az idő. Ha nem fog esni, akkor délután kiugrok Kecskemétre. Esetleg még valaki?
Ki akarom próbálni a myki77 által belinkelt leckéket.
Igaz, hogy kifolyt a szemem mire elolvastam, de átküzdöttem rakta magam.
Szakad az eső nem gyengén
Naggyon remélem!Na csá