Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Moto!

Emlékeim szerint Pócson a terep rész vörös salakból áll, ez nem zavar be a motorozásba, mármint nem szokott koszos lenni a pálya tőle?
aha váágom de az ügyvédek nem szoktak motorozni ?legalábbis felénk itt nem saraznak, isten őőrizz még a kilincseket is kesztyűbe vagy zsepivel tapogatják
Komplexebb mutatvány és élmény az biztos. Meg jól felkészít bármilyen más motoros műfajra.

Persze megmarad a szett, mert amúgy szeretem-csak nem megy:-)

Miben érzel jelentős különbséget a régi és az új mocid között?
Legtöbb ügyem büntetőügy, de amúgy általános ügyek válás, vagyonmegosztás, adásvétel, cég, szerződés, kintlévőségkezlés...
hát igen, sok és folyamatos motorozást igényel. ha kimarad 1 alkalom úgy érzem kezdhetem előről az egészet. a sérülésekről nem is beszélve. most is be van tekerve a kezem, az egyik ujjam arra fordult amerre nem szabadna neki.
de megéri, bármit is próbáltam, semmi sem adja ezt a feelinget. szóval kitartás, nem eladni a cross szettet

na nem offolok tovább....read only mode.
Nem sokat mond... De biztos nem könnyű...Sok sikert!
te milyen ügyvéd vagy?
Közlekedés Kereskedelem Technikája 3----marketing
A narancsból a márkára lehet következtetni.

Lehet "csak" dekorbevonat.
Hát..............túlzás lenne motocrossnak nevezni, amit végrehajtottam:-)

Nagyon nem megy, amúgy szeretnék, meg vágyom rá..........de valószínűtlenül messzinek tűnik mire átlagos teljesítményt nyújtanék. Bár igaz, hogy óvatosanak is nevezhetném magamat, mert az ismerőseim már körbe vannak műtve, én meg fel sem borultam- (persze a börtönkörülmények között nem nehéz erkölcsösnek maradni)

Úgy látszik érzékem sincs hozzá, két-háromhetente tudtam kijárni, hipp-hopp elfáradtam, gyatrán is ment, utána 3 nap regeneráció, szóval semmi sikerélmény.

Tavasszal-ősszel azért fogok "terepezni".

Ebben a hőségben ha kihagysz egy két cross hétvégét szerintem kibírod, két heidenau gumi nem nagy beruházás, és meglepően jól lehet vele menni-persze egy bizonyos szintig. Aztán ha tetszik beruházol egy átalakítókészletre. (talán egyel biztonságosabb is mint a motocrossozás, ami a kiesett munkaórákat nézve nem hátrány)
Miből vizsgázol?
KTM
Bárcsak az én tanárom is sietne holnap és gyorsan lezavarná a vizsgát
Semmi....az elnök is ott állt a szakadó esőben...
De siettetett a tanár, h csináljuk, mert esik....és ezt nem lehet elkapkodni....
Áz a kis szar? Geccmennyire pofátlanság van. Kereskedésbe vetted vagy boltba?
Köszi az infot! Márka?
UH :S Az nem lehetett kellemes.. ÉS ilyenkor nincs valami fellebbezés?
45000ft
Igen, mert többet tudok....csak a tanár szóbelin sem adott maximálisat, pedig mindent elmondtam...a gyakszin meg szakadt az eső....és sárba ugrottunk távolt meg ilyenek....nem volt könnyű....
Mért mennyi?
nagyon joo felveszi a rezgéseket ,,nagyon kényelmes ,,és nem görbül a kormány..csak nagyon dráága
AZ oly an rossz?
És ér ez valamit is?