jóreggelt mindenkinek wáá már kiakasztanak a biztosítok 2 hete nem tudják kiadni a kib.szott pénzt ebből már nem lesz Balatonkenese motorostali az Lc4-el de ha befizetni kellene a pénzt már itt kopognának az ajtóban....
Igen, olvastam, láttam szuper kis csipet csapat lesz ismét
Még meglátjuk mi lesz, hogy lesz, bár az a 300km csak úgy érdemes, hogy szombat-vasárnap, ahogy ti is mentek
A 2008-as szezonban "csúsztattam" elég sokat, azok a részek lesznek kicserélve. Kap a hátuljára egy Foxy feliratot, természetesen rózsaszín betűkkel és tisztítás.
Huh, akkor hagyjuk! Erre mondják, hogy:
- ha megnyerte hadd vigye!
Feleségből már én is a harmadikat nyüvöm, ez most úgy néz ki, hogy beválik, ha meg tartósra hazavinnék még egyet, még amellé ráfizetéssel, ki is rakná a szűrőm!
Pont a tornádókor jöttünk haza,autópálya lezárva,usgyi fel a hegyekbe. Szép volt. Meg majd összesz..tam magam...
Kosatt már egy idelye forumozik, itt, plusz mindenki -jucikán kívül... nem hinném hogy ez ide a megfelelő hangnem
Lali bácsi okosss........meglátod.
Igen, olvastam, láttam szuper kis csipet csapat lesz ismét
Még meglátjuk mi lesz, hogy lesz, bár az a 300km csak úgy érdemes, hogy szombat-vasárnap, ahogy ti is mentek
Idén ez lenne az első utcai motorozásunk , bízom Lalibácsiban.
Júli végén egy Máripócs? http://www.sportmotor.hu/motor...
Huh, akkor hagyjuk! Erre mondják, hogy:
- ha megnyerte hadd vigye!
Feleségből már én is a harmadikat nyüvöm, ez most úgy néz ki, hogy beválik, ha meg tartósra hazavinnék még egyet, még amellé ráfizetéssel, ki is rakná a szűrőm!
Bakonynána vasárnap? Indulsz?
Neked mi a tapasztalatod a kormánymagasítóval kapcsolatban? Az üléspozíciód javítása érdekében raktad fel?
adnál egy elérhetőséget a joci232@freemail.hu-ra?