Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

merre voltatok? Mi minden évben megyünk a horvátokhoz, de autóval, motort csak 1x vittünk (Foxy...szupi volt igaz?)
de...oda kellett: Horváto.
Pont a tornádókor jöttünk haza,autópálya lezárva,usgyi fel a hegyekbe. Szép volt. Meg majd összesz..tam magam...
Hülyeségért neked se kell a szomszédba menni fincsi 600km lehetett
jóreggelt mindenkinek wáá már kiakasztanak a biztosítok 2 hete nem tudják kiadni a kib.szott pénzt ebből már nem lesz Balatonkenese motorostali az Lc4-el de ha befizetni kellene a pénzt már itt kopognának az ajtóban....
itt lakok a közelébe azthiszem énis kinézek
bencike szerintem kuss a neved
Kosatt már egy idelye forumozik, itt, plusz mindenki -jucikán kívül... nem hinném hogy ez ide a megfelelő hangnem
beszarok
tavaly volt olyan, hogy 600 km-t mentem esőben , ez a 60 km meg sem kottyanna....

Lali bácsi okosss........meglátod.

Igen, olvastam, láttam szuper kis csipet csapat lesz ismét
Még meglátjuk mi lesz, hogy lesz, bár az a 300km csak úgy érdemes, hogy szombat-vasárnap, ahogy ti is mentek
Esőrucit azért készíts be
Idén ez lenne az első utcai motorozásunk , bízom Lalibácsiban.
Az ám!

Júli végén egy Máripócs? http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor szépike lesz
én sem szeretnék A.ö.-ön elázni...
Legyen is igaza
A 2008-as szezonban "csúsztattam" elég sokat, azok a részek lesznek kicserélve. Kap a hátuljára egy Foxy feliratot, természetesen rózsaszín betűkkel és tisztítás.
holnapra jó időt mondott a németlala.

Huh, akkor hagyjuk! Erre mondják, hogy:
- ha megnyerte hadd vigye!

Feleségből már én is a harmadikat nyüvöm, ez most úgy néz ki, hogy beválik, ha meg tartósra hazavinnék még egyet, még amellé ráfizetéssel, ki is rakná a szűrőm!
Ne is mond....nekünk a ma esti szalonnasütést a holnapi alsóörsi felvonulást punnyadást a balcsiparton ...ez az eső mindent tönkretesz
Na a változatosság kedvéért itt is szakad ez a szar .. Kezdek lemondani a holnapi kakucsról
mi lett variálva rajta?
Jaja, mi is most értünk haza Cölöp bácsitól, inkább levittük a ruhákat varratni.
Reggelt. Úgylátom ebből az időjárásból nem lesz vasárnap Visonta!
Szia! 14-45
Bakonynána vasárnap? Indulsz?
Hello!

Neked mi a tapasztalatod a kormánymagasítóval kapcsolatban? Az üléspozíciód javítása érdekében raktad fel?
Hali

adnál egy elérhetőséget a joci232@freemail.hu-ra?