Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor váltsunk témát....
Milyen nálatok az idő?
laza 450...lemotorozhatsz ide akkor...
Ahha....már látom..épp most néztem az adatlapodat
tőlem sincs messze laza 450 km mi az nekem
Arra próbáltam rámutatni,hogy nem csak motorokról van itt mindig szó.
adatlapomon megtalálod am Nyírkarász
Elég off?
Különben te merre laksz?
Nincs messze Szabolcsi vok én is
Pedig nyitottak vagyunk másra is nem csak motor-motor.... van itt am is elég OFF
egy ilyen csajért sztem bármit nem csak témaváltás
Györtelek....kis falu, szal nem hiszem, hogy ismerős....
Nem...félreértettél... Attisnak részben igaza van, hisz ez egy ilyen oldal, itt erről kell beszélni....de én azt, hogy nem történik semmi érdekes, hogy nem nagyon beszélgetnek az emberek....azt hittem sokkal aktívabb hely ez........szal nem kell témát váltani, pláne miattam
Merre laksz ha meg szabad kérdezni?
Akkor mit szeretnél miről beszéljünk? Látod vagyunk itt , mondj vmi témát Motorok kihúzva
Am nincs kivel? Nem azt mondtad a múltkor este, hogy lehet hogy a kedvesedet költözteted lassan magadhoz?
Ezt megkaptam...most célozgatsz, hogy nem sok közöm van a motorhoz....de én csak kíváncsiságból regisztráltam....különben ha annyira zavarok majd itt mindenkit, akk lépek, mert annyira nem izgat az egész. Ja és sztem akk se történt sok érdekes dolog... Láttam h ti egy öt percig beszélgettetek...de annyi...nem több....
hát nekem elment az időérzékem bocsi nemrég volt 11 óra nah
Az már elmúlt....de lehet én maradtam le:) Bocsika akkor, csak telefonáltam, meg voltam fürdeni... de holnap megvárom a 11 órát
am ez az oldal kurvára érdekes és főleg arról szól, amiről el is nevezték
ninccs kivel
hát én nem alszom néha vannak érdekességek de 11 órakor
Hmm...sztem sokan alszanak...ide is alig ír már vki....azt hittem érdekesebb ez az oldal...
Ki alszik itt ma már
én még most indulok szórakozni.