Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap valaki megy Visontára? Ha az időjárás engedi, akkor mi ott leszünk!
Még jóóó, itt a lényeg a társaság lesz!
kincs ami nincs
Lekötelezel
Én adok engedélyt és még igazolást is a hétvégéről, ha gondolod.
mi nem fogjuk,,,, bár csak foghatnánk
Enduró kerékkel kilátogatni ér?
Olyan nincs . Kapni mindent lehet, ha van rá kincs
Mehetek, ha nincs más dolgom?...
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ha esetleg valaki lemaradt volna róla.
ááá Zé ez valami új iZéé ,,talán még kapni se lehet
yapp
Szia Albi!

Júli végén Máriapócsra nem tudtok valahogyan lejönni?
Helló! Tudnátok ajánlani fémbetétes kézvédőt viszonylag jó áron?
Előre is köszi!
Háj!
Mi ez a kis lekvár?
Ez lett kinézve a kislánynak?
Szia, fel lett töltve az akksi, most jól szuperál, szóval még nincs újra szükségem, de ha meghalna, akkor szólok
Most találtam ezt az oldalt, egy ismerősömnél, és gondoltam regisztrálok:) Remélem nem bánom meg Meg ti sem bánjátok majd
Szia! Mi járatban errefelé?
Sziasztok
Szerintem először azt döntsd el, hogy supermoto versenymotort akarsz-szeretnél-tudsz vásárolni, aminél a cél szentesíti az eszközt.

Vagy gazdaságos fenntartású, hobbicélú supermotozásra-is-alkalmas motorkerékpárt.

Egyik üti a másikat, úgyhogy mindig fogsz tudni ürülni valaminek, vagy hogy sokat megy olcsón és elfogadhatóan, vagy hogy nem a motorodon múlik a dolog, mert olyan élményt adott, hogy nem felejted el sohasem

vagy pedig

szomorú leszel, mert a másik gép annyival jobban megy, hogy nem bírsz el vele, vagy sokat kell olajat, hajtókart, dugót, blokkházat cserélni-ebben az esetben el van rontva az egész napod

Szóval ne siránkozzál, hogy az eggyiknél ez nem tetszik, a másiknál meg az, mert ami mindenre jó az igazából semmire sem.

Szerintem a japán gépek tapasztalatait a crossos fórumról szedd össze, -abban a sportágban futnak a legnagyobb darabszámban, -akár külföldi oldalakról is.

Az európai márkákat meg akár innen is.

Amúgy szerintem havonta azt az 1 liter olajat ki lehet bírni, egy fél pályanap ára.
eladó 50es supermoto hátsókerék 5ezer ft
gyógyísd=gyógyítsd!
Hallod Stuffkirály, hétvégére gyógyísd bele az rmzbe a sm szettet és húzzál velünk funbikelni kakucsra! Egyenlőre szombatról lenne szó! Koph, Dióbácsi, Spíler(kawa80), jómagam...
chip tuning
Ő:

http://www.sportmotor.hu/motor...

talán debreceni, vagy hajdúsági nem is tudom, pedig beszélgettünk is