Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

később mégjobban fogod félteni!
Ésszel kell csinálni és nincs ott gond....
hívtalak volna most telefonon, ki vagy kapcsolva.
jó kis testedzés.
Lehet igazad van...de még akkor sem szeretnék Bár nemsokára világvége...
Én úgy gondolom, hogy ha van rá lehetőséged és szeretnél motorozni, akkor jobb "fiatalon" elkezdeni.
háá nem is tudom
1. Jogsi még nincs 2. nem leszek itthon, este érek csak haza a rutinra, megyek Atys-hoz a kiskutyáért, meg áruért is
Van az, csak ott penészedik az ágy alatt a befőttesüvegben.
Nincs mocim...én még fiatal vok az ilyenekhez ...meg am is jobban szeretem nézni...féltem még az életem
Óóóó már indítványozva lett egy külön funbike topik, de eddig semmi eredmény Holnap megyek mókázni kicsit délelőtt a Sió töltés meg a bogyiszlói körforgó fele, gurulj be, rendszámod már van
Jaah tényleg akkor sipirc ki innen ne rontsd itt tovább a levegőt a funbike-oddal
Kábé csak ezért járok fel ide Mert amúgy nekem csak funbike-om van
Jó kössél már bele Bence
Oks, maj' zörgetem
Netalántán motorod is van? vagy csak öcsinek?
Nem baj, nem szeretek feltűnősködni:D De azért örülök, hogy te észrevettél
Használod? Van a motorodon, pontosabban
Mi sem! Habár a srácok ahogy látom észre sem vették érkezésed! Túlságosan el vannak foglalva a vasakkal
Szia Zé!

http://www.sportmotor.hu/tagok...

Itt megtalálod Isti telszámát, inkább Ő "ér rá" napközben.
Nekem van egy.
Hi,
Börni katt:

450 SMS
Béjbike! Te meg pattintsd már át a telószámaitokat az emilcímemre, mer' majd távrecsegnék holnap ennek a pócsi superlotty-hétvégének az ügyében veletek.
Ugy néz ki , h tudnám javítani ott a pozíciónkat, főleg pénzügyi tekintetben, de nem akarok nélkületek dönteni semmiben.
Szia, én Ufo-alubetétest használok, 10-11k körül lehet kapni, kipróbálni még nem volt alkalmam, igaz nem is igyekszek esni
Mit foghatnál?