Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A drz szerintem nagyon jó motor, én szerettem. Pályára én nehéznek találtam, főleg orr nehéznek. Utcán vagy 2szer mentem vele. Ha ragaszkodsz a kettős használathoz, én sxw-t, berget, ktm 525, husky 510, hasonlókat néznék. Ezekkel lehet menni pályán is tempósan, és utcán is haladnak rendesen. Hangsúlyozom ez csak az én véleményem. Próbálj ki minél többet és ami a legjobban tetszik!
Hallo! Fikter, neked látom, volt már több supermotoval dolgod. Elmondanád, mennyi különbség van a motorok közt! Nem vok kezdő, de supermotom még nem volt. Mondjuk egy E-s DRZ és egy 450-es vagy nagyobb versenyenduro közt vacillálok. Nézegettem a 450-es gasgas-t, WR-t, 650-es Berget. Attól félek, a DRZ hamar kevés lesz... Mi a véleményed erről? Utcán is, pályán is használnám.
Szia. A pócsi hétvégével kapcsolatban ha tudok valamiben segíteni szólj!
Hali. A vödör fotóból tudnál küldeni nekem a fikter29@gmail.com-ra.
Köszi.
valaki tud vmit a 7végi Aradi versenyről?
lesznek magyar versenyzők?
Ezt csak te tudhatod mennyid van, ha vmit kinéztél sztem linkeld be ide tuti segít valaki,illetve alkotnak róla véleményt,hogy milyen, de élőben derül ki minden
kösz a tanácsodat! és kb m,ennyit szánjak rá? mert én igazábol supermoto ként akarom használni:D
KTM,GG,HUSKY ezeket.
akk szerinted miet nézzek ami megbizható motor?
Nem, megszokod nem lenne ott gond.Persze mennyit szánsz rá....nekem meg 450 az első enduróm, nincs ebben semmi
125ben? kezdö endúronak szerinted nem sok az a erö ami egy ktm ben vagy egy Gasgasben van
mert most egy 100as Speedfightom van
GasGas-ok sem rosszak
jogsi van akkor már előnyös a rendszámos motor....
de azért nem szolnak h nincs rendszám rajta?
szerinted a husqvarna sm 125 s jó?
de, de, legyen jogsi, csak tudod, a rendszámos mindig többe kerül
akk ne csináljak jogsit?
de zsaruk nem vergödnek érte?
rendszám nélkül
350 e
hello azt szeretném kérdezni h használtan melyk ár kategóriában vannak a jó KTM exc 125 ösek. De nem a legdrágábbak mert most akarom megcsinálni az A1 jogsit és egy KTMet akarok.:D
Nekem is sokszor eszembe jut az első supermoto verseny amin voltam. 2001 Kalocsa, volt ám . Volt ott minden, új MZ, 520 EXC, LC4.
Akkor csak úgy csodáltuk a svájci delegáció Yamaha csodáit.
nehogy elsózd!
Nyaklánczig meg sem állok
Rajtam kivül itt már mindenki?
Amúgy Wolfival mi van? Mééé' nem írogat?