1. a Molnár Tamás sosem volt magyar bajnok supermotoban
2. a TM annyira talán mégse lehet szar, ha tavaly (2007)-ben olasz bajnokságot tudtak vele nyerni...
Őszinte leszek! Nem értek annyira a Supermotok-hoz! Az Én világom egy picit más, ott nem a sebesség a domináns, még régebben volt alkalmam tesztelni pár tipust, de nem éreztem azt a bizsergető kihivást mint az Én sportomban! De ettől függetlenül minden motor és motorsport ág érdekel és nyitott szemmel járok.
Azést köszi és ha van kérdésed bármely motormárkáról akkor csak sikits! 172 (!) motorgyártó cég történetét nyomoztam már le ezidáig és szinte mindent begyűjtöttem róluk!
Molnár Tamás(magyar supermoto bajnok de nemtom mijen kategóriában) tesztelte a 2005 10-es motorrewüben a az összes vb-supermotot köztük ezt a tm-et is és ISZONYAT-szarnak minősítette, ha érdekel bővebben megpróbálom feltölteni az ujságban szereplő cikket.
Ezeket most novemberben fényképeztem a milánói motorvilágkiállitáson. A többi képem a triál modellekről van mivel engem inkább azok érdekelnek, de megnézem!
Mindenesetre van egy másik szépség is ami negyon tetszett Nekem is.......ez a TM!
Elvileg a hazai Honda vezérképviselet megrendelésre beszerzi a triál modellt, de azt hogy az SM motorokat akarják-e hozni......nos azt nem tudom! Meg kell kérdezni Őket!
http://www.hm-racing.ch ez meg ch nem jelent sokmindent.A CRM 125 ös dolgot én is támogatnám csak az a baj hogy használtan is a 2003-mas modell 4000 euro
hát jah sajna nálunk nem lehet nagyobbat kapni pedig a crm 125 elég király lehet a +40 lóerővel.A HM ről én csak annyit tudok hogy spanyolországban gyártják.Jah meg hogy egy pár alkatrészt kicserélnek sokkal komolyabra!
valaki mondja már meg hogy mi a faszom az a HM. Tudom hogy honda de valami alcég vagy mi ? mert magyarba nem láttam csak az 50es HM CR-E típust de vannnak CRM meg CRF HM-ek is.. na valaki világositson fel,
2. a TM annyira talán mégse lehet szar, ha tavaly (2007)-ben olasz bajnokságot tudtak vele nyerni...
Azést köszi és ha van kérdésed bármely motormárkáról akkor csak sikits! 172 (!) motorgyártó cég történetét nyomoztam már le ezidáig és szinte mindent begyűjtöttem róluk!
versenyzők
Prestige
Mindenesetre van egy másik szépség is ami negyon tetszett Nekem is.......ez a TM!
Montesa-Honda
Még a 80-as évek elején fuzionált a Honda gyárral és azóta Ők gyártyák le a Honda részére a Transalpot!
Amúgy a Montesa a Spanyolok legöregebb motorkerékpár gyára és főleg a triál motorok fejlesztésében volt nagy szerepük!
Ma is a triál világbajnokságot a Montesa-Honda vezeti! A Montesa adja a vázat és minden egyebet és ezekbe a motorokba HRC blokkokat pakolnak!
http://www.hmmoto.it/ita/defau...