Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! A tanácsotokat szeretném kérni mivel motorvásárlás előtt állok és mindenképpen supermoto-t szertnék! Én a Husquarna-t néztem ki magamnak és hogy szerintetek ez megbízható márka-e?
Előre köszi!
Üdv
Köszcsi! Amúgy itt is van egy Husaberg nevű fórum, és itt is van eladó 550-ért... Aha, meg is van! Köszi, majd még nézegetek is. Köszi az eddigi segítséget! Üdv.
Itt a sportmotoron, vagy máshol?
Nagyon hülyének kell lennie ha az, és ugy árulja 1ben....
yellow! HusaberG fórumon 1 manus 550ért kínál vmit!
Nem,ez szerintem is.
Rendszám nélküli utcai gépnek sok értelme van...
Köszi! Azt teszem most is.
használtauto.hu irdbe a ccm 400- + jelöldmeg supermoto vagy enduró+összeg...lesz 1pár
Hali!

Köszönöm az eddigieket és várom a további lehetséges jelölteket! Én a Berget venném, mert nekem is olyan van, de ez az egyik haveromnak lenne, és akinél a pénz, az diktál!
De viccnek jóvolt
kicsit erős kifejezés a 175kg önsúly és a 38 lóerő figyelembevételével a SUPERMOTO kifejezés.
Ez csak szerintem lopott?
az eleje is elmegy könnyebben vigyázat!
Bár a duplája majdnem. Fix 915e. A papirjaival, pedig befűtünk
Hola!

Olyan eladó motort keresnék, ami legalább 400 ccm-es (4T), vagy enduro vagy moto, nem renelkezik papírokkkal és kb. 500.000 - az ára! Tudnátok nekem ebben segíteni?! Előre is köszi!
Szevasztok !
Amúgy Szép jó estét !
Szerintem jobb ha nem tudod semmi jelentősége,és általában csak az sm pályán megyek ,amit nagyon sokan kihagynak ...amúgy meg van egy kis amnéziám is...de majd kimegyünk és lemérjük mennyi az annyi,és akkor majd megtudod hova rakd a lécet
Kár. És Kakucs? Csak, hogy tuggyuk mi a mérvadó
1x mentem örkényben de akkor is csak a 1/2 pályán volt racing,azt sem tudom mennyi time volt
Sanya! Eringen mennyi idő alatt érsz körbe?
Igen ennek melegebb időben volt jelentősége mert edzéseken forrt az olaj,a versenyen már nem akartam kisérletezni nem vagyok én Dexter...így mentem vele májustól szeptemberig