Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem fogom közúton használni a Kakucsringen meg van bukótér Úgyis szeretek esni...
nekem nincs bukógombám, hanem olyan tengelyanyáim vannak amik ilyen gömb alakúak vagy milyenek
én is így voltam vele...csak aztán sokszor nem sikerült megfogni (dobogókőn sem volt vicces a szalagkorlát)amúgy nekem is újak voltak a gumik,a hátsó 900 kmt bírt ki,a gáz csak koppon volt
hát hogyne mennék Kakucsra...meg mindenhova ahol lehet ütni a gépet. Már csak egy bukógombát kell beszerezzek
200ért kaptam meg mindennel együtt (adapter, nagy tárcsa, + még egy első). Zsír állapotban van, gyári Berg felni, a gumik meg újak. Majd ha elkoptak lecserélem, adig meg jó mert legalább könnyebb keresztbetenni
fasza... jo hamar bszereszted a szettet mennyibe volt össz-visz
gyááá most látom a második képen..heidenau super rain.. VÁGD LE iszonyat szar,mindenféle viszonyok között... Akkor jössz majd velünk Kakucsra?
esőgumi van rajta vagy pirelli mt 60?
grat,mi pénz volt?
az új szerzemény
Sürgős! KTM LC4 640 Supermoto, 2005-ös évjárat, 19ekm-rel, nagyon szép gyári állapotban alkalmi áron eladó. Új gumik, új láncszett, új fékbetétek. GALFER hullámos szegecselt féktárcsával és gyári kézvédőkkel. Tökéletes műszaki állapotban. Hitelre is vihető! Ár: 1,295mFt. Tel: 20/3508433
Sziasztok!

Vkinek van tapasztalata AP Racing típusú fékrendszerrel? Ha igen megosztanád a tapasztalataid.
Hali.
Hol lehet olyan bukógombát szerezni mint ami a drz-den van?
Amúgy nagyon szép szöcske.
Hm! Pedig a Beringer forron szereti
Jobb lett a fékhatás vagy mi?
Majd dobj fel képet, ha kész
Címed kűdd esemesbe
Hát igen elképzelhető ez az iromány,kicsit silány lesz a mezőny...Kis helyesbités :Lánczi Husaberg 650 ob hun,sk
Nekem komázta
Helló

Igen elkelt. Már meg is van helyette a zongora:)
Átalakítás nem gáz, csak egyedül kitapasztalni mindent.
110 körül volt az enduro kerék átalakítása smre, 4,25-ös felnivel. 5-össel kb plussz 20.
A zongorában már 5-ös excel lesz.
Hello borsatya! Drz-t elvitték már?
Technikailag mennyire volt bonyolunt az átalakítás? Ha nem titok, kb mennyiből oldottad meg?
Helló

Van két db ELADÓ 17-es krosszgumim supermotora. A DRZ-men használtam pár alkalommal a supermoto felnin. Elöl 120-as kb 98%-os, hátul 130-askb 95%-os. Nyilván nem teljesen olyan jó mint a 21-es krosszkerék, de kiválóan lehet vele terepezgetni télen. 20000 volt a kettő, fix 10000-ért adom.
Utánvéttel is ok.
Értem!
nem csak smr-re valo hanem KTM univerzále
aha értem. Csak ugy látom mintha lennének ott felesleges lyukak
teljes mértékben K T M -re való