én is így voltam vele...csak aztán sokszor nem sikerült megfogni (dobogókőn sem volt vicces a szalagkorlát)amúgy nekem is újak voltak a gumik,a hátsó 900 kmt bírt ki,a gáz csak koppon volt
200ért kaptam meg mindennel együtt (adapter, nagy tárcsa, + még egy első). Zsír állapotban van, gyári Berg felni, a gumik meg újak. Majd ha elkoptak lecserélem, adig meg jó mert legalább könnyebb keresztbetenni
Sürgős! KTM LC4 640 Supermoto, 2005-ös évjárat, 19ekm-rel, nagyon szép gyári állapotban alkalmi áron eladó. Új gumik, új láncszett, új fékbetétek. GALFER hullámos szegecselt féktárcsával és gyári kézvédőkkel. Tökéletes műszaki állapotban. Hitelre is vihető! Ár: 1,295mFt. Tel: 20/3508433
Igen elkelt. Már meg is van helyette a zongora:)
Átalakítás nem gáz, csak egyedül kitapasztalni mindent.
110 körül volt az enduro kerék átalakítása smre, 4,25-ös felnivel. 5-össel kb plussz 20.
A zongorában már 5-ös excel lesz.
Van két db ELADÓ 17-es krosszgumim supermotora. A DRZ-men használtam pár alkalommal a supermoto felnin. Elöl 120-as kb 98%-os, hátul 130-askb 95%-os. Nyilván nem teljesen olyan jó mint a 21-es krosszkerék, de kiválóan lehet vele terepezgetni télen. 20000 volt a kettő, fix 10000-ért adom.
Utánvéttel is ok.
Vkinek van tapasztalata AP Racing típusú fékrendszerrel? Ha igen megosztanád a tapasztalataid.
Hol lehet olyan bukógombát szerezni mint ami a drz-den van?
Amúgy nagyon szép szöcske.
Jobb lett a fékhatás vagy mi?
Igen elkelt. Már meg is van helyette a zongora:)
Átalakítás nem gáz, csak egyedül kitapasztalni mindent.
110 körül volt az enduro kerék átalakítása smre, 4,25-ös felnivel. 5-össel kb plussz 20.
A zongorában már 5-ös excel lesz.
Technikailag mennyire volt bonyolunt az átalakítás? Ha nem titok, kb mennyiből oldottad meg?
Van két db ELADÓ 17-es krosszgumim supermotora. A DRZ-men használtam pár alkalommal a supermoto felnin. Elöl 120-as kb 98%-os, hátul 130-askb 95%-os. Nyilván nem teljesen olyan jó mint a 21-es krosszkerék, de kiválóan lehet vele terepezgetni télen. 20000 volt a kettő, fix 10000-ért adom.
Utánvéttel is ok.