Hi,
Fehér Ferenc, Lacika KJC, Raptor Csabi képviseli a topikot Kecskeméten. Nagyon jó az idő, kicsit sokan vannak, de az idei szezonban az első ilyen vasárnap...
Zé olyan mint Jézus miden hol feltűnik és szeszé válik a kezébe a víz is!
Minden amit amit meg fog az brümmög alatta, ha egyenes úton van akkor meg elmegy az egyik kereke az ég felé, így mutatja merre van az otthon!
De okosabb lettem ott a cím és most már tudom hol van és mennyi km. árakat is tudok ......stb..Na majd jövőhéten le kéne menni ide, beszélek is a többiekkel majd..nektek meg jó gurulást, aztán majd meséljetek milyen volt a pálya.
Csőváz
Voltunk ma fenn Pesten-Budán, akartalak hívni, aztán eszembejutott, hogy mondtad hogy nem akarsz Citedellázni többet. Mindegy, mi azért végigmentünk, és Dobogókőre is feljutottunk. Citán még Tomekkkel is összefutottunk, remélem legközelebb veled is
NA halee
Na holnap Én már családi progizom , ma meg fossá motoroztam magam. De legközelebb meglessük ezt a kecsót, bár motorral nem sok kedvem van menni mert hazafelé hullán motorozni felejtő, de szerzünk valami verdát azt lemegyünk páran. Mennyi km innen Kispestről nem tudod?
Nincs valmi oldaluk ahol meg lehet nézni adatokat...stb?
Vettem ma 47 est gyárit Dunakeszin minden 50-60% ár engedménnyel volt igy a kerék 12 kormányszivacs 2600 hüttö védő 14e és kaptam egy Enduro szettet 7e matricával 1üt. és még vettem egy hátsó tengely anyát is mert azt enduronál feltekerem tengely menet védönek!:-)
a könyöknél közvetlenül a hengerfej felőli részén egy 5 mm szűkítés van körben, ezt kell lecsiszolni falig. az ülés alatti dobot szétvágták, minden lemezt kiszedtek és középen egy perforált csövet raktak be végig, körülötte kitömték, így lett 2:1:2-be a rendszer by Toto, Proex. és még a lamdaszonda helyén a csavar végén volt valami fémnyúlvány, azt csiszoltam le. fordulat: olyan 11 000-ig használom
Fehér Ferenc, Lacika KJC, Raptor Csabi képviseli a topikot Kecskeméten. Nagyon jó az idő, kicsit sokan vannak, de az idei szezonban az első ilyen vasárnap...