Szevasz! Üdvözöllek! Miért, meg akarod venni? Ha gondolod megbeszélhetjük. Ismered a többi elérhetőségemet is, majd inkább ott, még annyira nem gondolkodtam a dolgon, de biztosan meg tudunk majd egyezni, ha tényleg kell. Majd írj: sonoo16@gmail.com
Szeretném realizálni Sanya Sensei oktatására felajánlott gumikat. 640LC4, 660SMC, ezekre kéne több hátsó, esetleg első is.
Lehet szó futárról? Feladod nekem? Kell még beszélnünk róla, elég ez, vagy méretet kell mondanunk? Kellene valami elérés is hozzád, hogy a címet meg tudjuk adni, és az árat meg tudjuk beszélni.
Nekem is volt ilyen gondom de jó magyar módszerrel megoldottam. Az olaj a kipufogó felfogató csavar alól folyt (mert át van fúrva a hengerfej nem zsákfurat) kicsavartam a csavart körbe tekertem a vízvezeték szerelők által használt tömítő kóccal és a probléma megszünt.
gyönyörű napunk van,ki is mentünk....jó volt szó szerint csak VOLT!kb 15 km után elkezdett dőlni az olaj, a henger jobb oldalán.Még szerencse hogy észre vettük.Hangsúlyoznám azt a tényt is,hogy az 1000km-es olajcsere után ez volt az első 15km amit mentem vele! F*SZOM A KTMbe.
Szeretném realizálni Sanya Sensei oktatására felajánlott gumikat. 640LC4, 660SMC, ezekre kéne több hátsó, esetleg első is.
Lehet szó futárról? Feladod nekem? Kell még beszélnünk róla, elég ez, vagy méretet kell mondanunk? Kellene valami elérés is hozzád, hogy a címet meg tudjuk adni, és az árat meg tudjuk beszélni.
A supermoto életérzés
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha el adnéd a motorod akkor mennyit kérnél érte? alles zuzammen?