Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! 2007es supermoto vb futamok, ezen a héten minden hétköznap 09:00, 13:00 és 20:00-kor az ExtremeSports-on.
Szióka!
a szelep fedél tömítés nem volt megfelelő,de már orvosolták is a dolgot.
Amúgy neked szívesen eladnám! Tudom hogy jó kezekbe kerülne!
Szevasz! Üdvözöllek! Miért, meg akarod venni? Ha gondolod megbeszélhetjük. Ismered a többi elérhetőségemet is, majd inkább ott, még annyira nem gondolkodtam a dolgon, de biztosan meg tudunk majd egyezni, ha tényleg kell. Majd írj: sonoo16@gmail.com
Hooligan,

Szeretném realizálni Sanya Sensei oktatására felajánlott gumikat. 640LC4, 660SMC, ezekre kéne több hátsó, esetleg első is.
Lehet szó futárról? Feladod nekem? Kell még beszélnünk róla, elég ez, vagy méretet kell mondanunk? Kellene valami elérés is hozzád, hogy a cí­met meg tudjuk adni, és az árat meg tudjuk beszélni.
látom nem akarsz ismerni iwiwen pedig csak véletlenül akadtam rád nézelődés közben, dehát ahogy gondolod
min2 lett cserélve igen!
holnap minden kiderül,lehet a szerelő túltöltötte az olajat.
csak mert ismerősnek tűnt a képen.állat a gép
igen, miért kérded?
gorazs a kék yamaha sopronból származik?
Nekem is volt ilyen gondom de jó magyar módszerrel megoldottam. Az olaj a kipufogó felfogató csavar alól folyt (mert át van fúrva a hengerfej nem zsákfurat) kicsavartam a csavart körbe tekertem a vízvezeték szerelők által használt tömítő kóccal és a probléma megszünt.
mind2 szűrőt kicserélted?
honnan jön pontosan az olaj?
Gyerekes bohóckodásnak viszont nagyon is megteszi
ez nem SM hanem gyerekes bohóckodás,de még annak is nagyon gyenge!
valakinek esteleg tipp,hogy mi lehet a gond?
gyönyörű napunk van,ki is mentünk....jó volt szó szerint csak VOLT!kb 15 km után elkezdett dőlni az olaj, a henger jobb oldalán.Még szerencse hogy észre vettük.Hangsúlyoznám azt a tényt is,hogy az 1000km-es olajcsere után ez volt az első 15km amit mentem vele! F*SZOM A KTMbe.
Troy Bayliss Meg a Faubel gyerek
Hölgyeim és Uraim!
A supermoto életérzés

http://www.youtube.com/watch?v...
Szasz, sono sportmotoron is nyomod?
Ha el adnéd a motorod akkor mennyit kérnél érte? alles zuzammen?
Szia! A bukógomba érdekelne! Ha "négyszemközt" akarod megbeszélni, akkor sonoo16@gmail.com -ra várlak!
sonoo16@gmail.com
ja képet nem tudnál beszúrni róla?