Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha érdekel. Mennyiért? Képed van róla?
akkor érdekelme a szetted. Hol lehetne megnézni?
valaki?
Hali!

Csont nélkül belemegy a Bergbe. Ha esetleg 26-os az első tengely átmérőd, akkor kell még egy átalakító kit (5eFt), amit a KTM-nél kapsz.
Cső Imi! Igyekszem pénzzé váltani a dolgokat. Azért remélem Eringen megyünk vmi hegyesebbet
Szoktál eddzeni? OB vagy ilyesmi, vagy azt te is hanyagolod? Na minden jót Imi, csákány
Petikém vége ?
26mm elöl és 20mm hátul ha jók az emlékeim.

Van bukógombám a Berghez ha érdekel.
engem érdekel a komplett szett, csak az a kérdés bele tudom-e rakni a Bergbe. Tudja valaki mi a tengelyátmérője az FC450-nek? Vagy bele lehet rakni így is?
Husaberg

Engem is érdekelne mind a kettő rendszer árral, fényképpel.
borsisanyi@freemail.hu
Köszi
Cső yello! Írj 1 mail címet és megdumáljuk!
ezt a mocit cserélném drz-e re valo supermotoszetre a motor 1989 teljessen felujitva az értéke 250000ft ha valakit erdekel szoljon mert sürgös lenne!KÖSZI
Hali Berg!
Ami a motorodon van fékrendszer, a 6 dugós beringer, meg a radiális magura (gondolom a főfékhenger), azok akkor egyben eladók (tárcsa is van?)? És mennyi az úgy egyben?
elszinezget néhány kanyart....ÜGYESEN!
király a vidi
A fékrendszert 1be adnám, mivel minden motoros dologtól megválnék: fék, motor, gumák, ruha stb.
A motoron van 1 másik fék rendszer 6 dugos Beringer + cnc-mart 13-as radial Magura. Így mindenképp 1be adnám, amit a képen láttál. Ja és Van egy zsír új Beringer tárcsa. Az 45e
A képet a ruháról dután feldobjuk

Áhó
Husaberg
van olyan kép is amin látszik az állapota? A cső meg a nyereg érdekelne, úgy mennyiért adod.
sziasztok! technikai kérdés: szerintetek egy hátul dobfékes enduróból nagyon macerás/költséges supermotót építeni?
jól tolja a srác
Nem ma kezdte az öreg
Hali! Jó edzést
Léptem is tovább edzésre,csak bekukantottam

További jó mulatást minden csizmakoptatónak !