Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááá, dehogy! szigorúan visszatérünk a motorozás témaköréhez itt most helyileg javul az idő, ha délutánra megmarad, 14,00 h -kor befejezem a munkát és irány SXV!
kosatt, vigyázz mert pillanatok alatt befűtenek itt téged, látatlanba.
Csak a kosár egyezik meg. A hajtókar NEM! A DRZ hajtókar=Gas Gas
Palcsee!
Jól értem amit írsz? Van olyan KTM,aminek ugyan ilyen méretű hajtókarja van,csak erősebb tűgörgővel,vagy valahol elkeveredtem az írásodban? Ha igen,megírnád pontosan melyik típus?
Köszi
G.
jólvan akkor azért találkozunk szerintem
meg is nézem az időjárást
Jó éjszakát neked is!Én is türelmetlen lennék a helyükben Holnap folyt. köv.!Remélem
na megyek, mert a lányok már türelmetlenek! jójéjt!
Hát ebből az időből már nekem is elegem van nagyon....Napsütésre vágyom Olyan jó kis motorozásra való időre....
Valszeg a délutános "műszakra" megyünk, ami azt jelenti, hogy dél körül ott leszünk.
csak ez a szar idő...............3 barátom tűzoltó és kapják ők is az előrejelzéseket..............de nem túl sok jóval kecsegtet..............
mikooor?
kora délutánig én is ki tudok menni szerintem olyan 2-3ig
Én fagyizok nekem tutira, de szerintem Isti is utasokkal fog rohangálni a reptérre.
Hááááttt te aztán belecsaptál a közepébe,jó a választás az egyik kedvenc....
akkor legyn a GSXR K6-os
1-2 dugót még elfut biztosan. Utána újranicasil, vagy persely. Ennyiért csodák nincsenek.
Hmmm.........Válasszak a tieid közül?De te is szívesen választhatsz egyet....
Pünkösdkor melo?
Nekünk meló van hétfőn, akkor mégis marad vasárnapra Kecsó.
Engem mégis első körben a motor érdekelne....a többit csak utána
Akármilyen stílus,akármilyen motoron,és akármilyen gumi,(de inkább nélküle)!A tapadás nem lényeg,mert minél csúszósabb annál jobb!
akkor ez a henger nem új csak a dugó? mennyire van elhasználódva? képet tudnál küldeni?
Juu tényleg! Vasárnap gokart lesz. Akkor hétfőő?
És milyen stílusban és milyen motoron és milyen gumival? Tapadós?