Már vissza is dobtam, csak nagyon kis kíváncsi voltam, hogy adja magát ...coptam a hézagolókkal, de megoldva...nem tudom mikor lesz időm kipróbálni már ...már vagy 14hónapja nem mentem SM-el
T. Mindenki! Az időjárás miatti parát én is csak erősíteni tudom. Az egyidőben tartott autósgyorsasági OB miatt elég komoly (nem netes) időjárás előrejelzést kértek a szervezők, mivel lesznek osztrákok és egyéb külhoniak is akik elég parásak ilyen téren. Hát siralmas, Én olvastam... Addig is szorítsunk Börninek és fújjuk el a qva felhőket! Ha meg szar idő lesz akkor( de amúgy is) szeretttel várok Mindenkit a Proexmotorsport boxában!
Hogy mit ír az előrejelzés az egy dolog és hogy milyen az idő az egy másik!
Amióta linkeltétek ezeket a "figyelős-időjárós" oldalakt én is rá-rá nézek de szinte minden nap mást mutat!
Amit Szombathelyre ír az eddig egy nap se jött be!
Kivétel a szombati zuhé! Vasárnap meg a kurva szél!
Én minden nap motorozok! Kivétel a múlt hétvége! Pénteken esőbe is mentem bár igaz hogy akkor útközben ért az égi áldás!
Szóval a konklúzióm az hogy egyenlőre kár aggódni, mert majd a jövő hét szerda körül kell lesnünk, hogy milyen lesz az idő: god weather or waterwold!
Mi itt kibajól megúsztuk a vihart!
És mindenkinek tisztelet aki küzd a széllel, árral!
Ha szar idő lesz akkor Börni meg Balázs tolja gitárral a rock and roll-t meg piálunk aztán mikor hat lé akkor meg éneklünk ordibálunk!
Vecsési nigger berg brigád nem felejtettetek el, ugye?!
Na szééép! Albi ... , egy igazi nigger berges nem csinál ilyet!
Nem szokta olvasni a fórumot?
Szerintem jön megy velünk, de szabad akarata van!
Még nem tudja, de sofőrként akarom használni!
Asszonypajti is jön majd velünk Pancsira?
Ti csak gyertek!
Dehogy felejtettünk el!
Annyira nem, hogy készülünk egy kis "meglepivel" is!
Pardi meg tényleg korrekt volt.
Ti mind a 3 napra mentek vagy csak szombat-vasárnap?
Hogy mit ír az előrejelzés az egy dolog és hogy milyen az idő az egy másik!
Amióta linkeltétek ezeket a "figyelős-időjárós" oldalakt én is rá-rá nézek de szinte minden nap mást mutat!
Amit Szombathelyre ír az eddig egy nap se jött be!
Kivétel a szombati zuhé! Vasárnap meg a kurva szél!
Én minden nap motorozok! Kivétel a múlt hétvége! Pénteken esőbe is mentem bár igaz hogy akkor útközben ért az égi áldás!
Szóval a konklúzióm az hogy egyenlőre kár aggódni, mert majd a jövő hét szerda körül kell lesnünk, hogy milyen lesz az idő: god weather or waterwold!
Mi itt kibajól megúsztuk a vihart!
És mindenkinek tisztelet aki küzd a széllel, árral!
Ha szar idő lesz akkor Börni meg Balázs tolja gitárral a rock and roll-t meg piálunk aztán mikor hat lé akkor meg éneklünk ordibálunk!
Vecsési nigger berg brigád nem felejtettetek el, ugye?!
A múltkori üzenőfalas agymenést én komolyan élvezem, a legjobb rész: "vigyázzá hacker a barátom" "megtalállak kiteszlek a myvipre"