Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy 440-s Nicasilos (94 mm átmérő) hengerem, új Wössner dugóval 65. Én valószínű soha nem fogom használni, mert nem lesz ilyen gépem. Hajtókarszett készre szerelve is kijön 40-ből, viszont van egy titka a tartósságnak. Az alsó tűgörgős kosarat ki kell cserélni erősebbre, mert a nagyobb terhelés miatt hamarabb összetörik, nem csap kopik el és a hajtókar cementált felülete pattog ki.... 1 hónapja tettem Gas Gas 400-ba DRZ Prox hajtókarszettet, a kosara erősebb volt mint a gyári Gas Gas, viszont jóval gyengébb mint pl. a KTM-é, ugyanazzal a méretekkel persze. Ha érdekel vkit, előkotrom
Mégse lesz foglalt a pálya vasárnap?

Ha lehet menni akkor mi ott leszünk.
Vasárnap vagy hétfőn valaki Visonta?
Hát ha motorozok inkább a motoros háta mögött,de ellenkező esetben inkább alatta......
Én csak melózni járok vele itt Pestön (csak város).:-)) És csináltam belőle endurot rakok majd fel képeket! Ha kell valakinek IPONE a Motorparts-ban nyomom keresetek meg!
Juhos Árpád Dunakeszi Wiseco! 2éve csináltattam 440re 80,000,-volt.
130000 volt főtengelyestül!
Oké tesó! Egészségedre!
Sziasztok!
Van 2 jegyem a hétvégi Osztrák Supermoto bajnoki versenyhétvégére, amit Neutalban rendeznek (egy köpésre Soprontól osztrákföldön).
Akit érdekelnek a belépők, az írjon egy mailt a sattt77@gmail.com címre, vagy akár itt is válaszolhat. Bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, azt se tartsátok magatokban. :)
A programot itt találjátok: http://www.supermotointercup.a...
Köszönöm!
ja unokatesóm 0 majrét csinált a mez1 en de ugy hogy nem is ismeri milyen gumik vannak, csak úgy elment motorozni aztán ahogy jött.. (cbr 600 )
ja,nem.mez 3 volt fent
az rxen volt nekem elől...de öreg gumi volt... hát valami botrány,nagyon csúszott
nekem csak a közepe kopik, úgyhogy leszarom

metzeler mez 1 ről mi a véleményed? csak mert utánna mondok rá valamit
nekem sima 207 volt...szutyok egy szar,annál már csak a d220 meg a hejdenó esőgumi szarabb. 208tól kezdődik az élet de inkább 209gp vagy esetleg egy jókis supercorsa...mondjuk nekem legjobbant a metzeler racetec k3 slick vált be
ja azt mondták nekem hogy utcára jó, meg ha véletlenül feltévetsz pályázni ilyen laza szinten akkor oda is jó van aki meg azt mondta rá hogy bakelit

én kettőször feküdtem el ezzel a gumival de szerintem az az én hibám volt
Hüvelyezést, főtengelyezést tudok, a legjobb szerintem...giraffe64@freemail.hu, és megírom, hogy hol van...
já genáut
AZVÓT ÖCSÉM király a motor is meg te is
sportmax vagy mi szösz
ez így igaz
mindegy hogy mondod, hát tudjuk hogy gondolod
a kettes az dunlop d207 GP . pont mint az enyém
Áhoj Nektek!

Azt szeretném kérdezni tőletek, mert több tapasztalatotok van benne.... hogy az egyes képen látható a mostani hátsó gumim a 2-esen amit ma vettem!
Arra gondoltam, hogy csak Börni-Day után szeretném lecserélni, mert az ujjat nem akarom szétcseszni!
milyen tuningról beszélsz? csak husky szelepek voltak meg rövidített henger meg stb...nem olyan vészes
CR- CRF alkatrészek eladók :

http://www.vatera.hu/listings/...

Köszönettel : 06209112937