Már láttam a hirdetésed, de szerintem nekem nagy. Meg kicsit kevés vagyok mint hogy ilyen komoly csúcs kategóriás kesztyűm legyen meg az ár is kicsit magas nekem!
nekem a drz e azért nem tetszett mert lógott a segge nem volt olyan szép alakja a hátulja nem jött fel olyan krosszosan.
de qrva jó és erős is szerintem
kezdő szupermotynak tökéletes
természetesen csak supermotoként érdekel bármelyik is csak én is az lc4-ről sok rosszat hallottam. bár sztem inkább rámegyek a megbízhatóságra és most lesz egy drz később talán vmi komolyabb lc4 vagy husaberg beletanulni supermotozásba elég lesz szerintem amúgy hol vannak ilyen supermotozásra való pályák? mert szeretnék azért néha oda is elkerülni
hát attól függ mire kell?
a drz 400e endurozásra tökéletes a ktm oda nehéz az inkább utcai
a suzukit cinkes műszakiztatni a ktm-et nem
a suziki elnyűhetetlen fasza japán cucc a KTMről sok rosszat hallani(ráz,hangos a blokk)
árban is olcsóbb a suzi énnekem az kéne, mert volt és tökéletes motor szerintem
Sziasztok most cserélem le a motoromat drz-e és lc4 között vacilálok leginkább egy megbízható motort szeretnék ti meiket ajánlanátok? vagy ha van valakinek lc4-e írhatna tapasztalatot
sziasztok
vettem 1 crf450x-et supermotót szeretnék építeni.( a cross kerék maradna)
milyen áttétellel mennek az utcán gyárival? mert azt túl rövidnek találom, az elsőt kéne növelni 1 fokkal, vagy kisebb hátsó lánckereket venni rá?(vagy mindkettő?)
ha cserélgetni akarom a kerekeket akkor láncott is cserélgetnem kell?
vagy van esetleg 1 köztes megoldás?
ha van valakinél eladó supermoto kerék eladó esetleg?
de ő
csak most megint nagy szívás van,mert a kisbuszával mentünk volna, de a tesója lenyúlja,mert kell neki dolgozni
az én futómra meg csak egy motor fér, na mindegy majd valamit kitalálunk.
most egyenlőre ez a legkevesebb bajom
Én a zelsőn lakom Egyébként alakul a molekula,sanszos volt hogy úszunk.Állítólag Bánhovátiban a kertben fogtak42 kg-os busát. A tározóból lefittyent.Na ha ennek a tározónak a gátja nem bírja(eddig bírta),akkor lehetünk szarban
Láttam nálatok is adta.
FOX Bomber Glove White
Ilyen termékkel rendelkezel? Van még?
Alakul az időjárkálás.Vasárnap valaki Panncsi ringre készül?
Jó lett nagyon!
Ha a bergre azt mondják gőz kalapács akkor ez a japán mitütojó(RMZ) vagy kojo(DRZ) fogászati fúró!
Csak vicc volt de ha SZÉPEN megkérem úgy is vezet!
Csak ritkán olvas bele, de nincs titkom!
Ma is faszán süt a nap és van vagy 21 fok délután ismét nyergelek!
de qrva jó és erős is szerintem
kezdő szupermotynak tökéletes
pl kecskeméti gokart-ring, Örkény euro-ring, Kakucs, Arad gokart-stadion. Talán Kalocsa reptér de még tuti van 1 csomó ahol lehet verni!
a drz 400e endurozásra tökéletes a ktm oda nehéz az inkább utcai
a suzukit cinkes műszakiztatni a ktm-et nem
a suziki elnyűhetetlen fasza japán cucc a KTMről sok rosszat hallani(ráz,hangos a blokk)
árban is olcsóbb a suzi énnekem az kéne, mert volt és tökéletes motor szerintem
vettem 1 crf450x-et supermotót szeretnék építeni.( a cross kerék maradna)
milyen áttétellel mennek az utcán gyárival? mert azt túl rövidnek találom, az elsőt kéne növelni 1 fokkal, vagy kisebb hátsó lánckereket venni rá?(vagy mindkettő?)
ha cserélgetni akarom a kerekeket akkor láncott is cserélgetnem kell?
vagy van esetleg 1 köztes megoldás?
ha van valakinél eladó supermoto kerék eladó esetleg?
csak most megint nagy szívás van,mert a kisbuszával mentünk volna, de a tesója lenyúlja,mert kell neki dolgozni
az én futómra meg csak egy motor fér, na mindegy majd valamit kitalálunk.
most egyenlőre ez a legkevesebb bajom
Láttam nálatok is adta.