Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, már bánom h. nem vmi nagyobbat vettem én is... de nem volt pénz, most meg majd ölhetem igyis bele a sokat... nah mind1, 1x nagyon jó motor lesz ez még!
Sok sikert hozzá én már nem kezdenék bele még egyszer.
Egyből erős motort kell venni.
nekem 30e-et bírt... de biztos adta neki a 2 előző tulaj mert nem sokat használtam még...
igen, csak nem mindegy hogy hol helyezkedik el a motoron. Az "első" ülésen, vagy a "hátsó" ülésen a motoros mögött (bár SM-nél ritka a 2 személy)
.
.
.
vagy a motoros alatt
hát mind1, úgyis akartam tuningolni... csak kérdés mikor veszek hozzzá még több cuccot.... de 1 lépésnek jó...
Szia, nekem az egész henger szar lett... lehet lehetne hüvelyezni de megy rá a 435ös henger... 172e + meg kell hajtókar felújító 38e + szelepszár szimering + munkadíj..... biztos kijönnék olcsóbban ha ebayröl rendelném, de nincs olyan ismerösöm aki tudna rendelni nekem, ennyi pénzt meg nem bízok ismeretlenekre....
kosatt,szerintem ideje volt már a hercegnőknek is jelen lenni a fórumon Vagy tévedek?
késő volt és hosszú a neved
Miért, hol nincs igazam? Akrpovmen, ez mondjuk fájt
majd next ....tudod, hogy pofátlan vagyok
told már el az arcod felénk!
Jó lesz az
Délután megírom pontosan, még szemre kell vételeznem ...lehet pest környéke lenne
Ez borzalom! Úgy beszél a motorfékről, mintha 2T-ről lenne szó. Vagy én vagyok kis tudatlan?
Sanya hol lenne a hétvégén a cross edzés?
Dr. Zéé .....
naaaa, nem kell egyből kurvaanyázni...
Motorfék-fóbiája van
Nem...csak a szellemem irogat ide faszságokat...
Az én LC4-em pont negyvenpárezernél esett szét...akkor az tartós volt vagy nem
élsz még?
A szénné tuningolt 400-as amit úgy szervizelnek mintha csak a nagymami járt volna tejért vele a boltba - na az nem csoda ha szétesik...szerintem