Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma új "ruhát" kapott részben az SMR. egy kevés matrica, illetve új kézvédők. naggyon csini
Ok! Megpróbálom azt is!
Ez a telómmal lett csinálva. Sztm Egy ilyet Te is tudsz a sajátoddal
De ha szeretnéd, gyere át holnap és lekattingatom itt a környéken
Albi,hogyha van egy kis redva a karbiba akkor kopp gázon,már odarántja a főfuvókához aztán már hőköl is a motor.LC 4 karbiján is van az a csavar amilem mindenféle egyéb szerelés nélkül ki tidod engedni a nyálat. Azt is próbáld meg ha nem javul a gyertyacserével.

A kép csak Rossi miatti tiszteletem jelélül készült
A bergnél is ez volt ott is elmúlt!

De még motoszkál bennem a kis ördög, mert arra is gondolok hogy
1. a benzincsapom nehezen jár nem mindig zár rendesen, az elképzelhető hogy amikor kéne az anyag nem jön elég?
2. van olyan amikor kicsit tempósabbra veszem a figurát és rakom neki a fokozatokat akkor váltás után nincs határozott kuplung érzés hanem olyan mintha automata lenne és szépen át csúsztatná csak a következő fokozatba! De ez se mindig jelentkezik!
TESCO team?

(ez kihagyhatatlan volt!)
Köszi!
Az gyertya lesz az első, azt már 2 hónapja meg vettem hogy legyen itthon ha kell! Tényleg remélem hogy csak ennyi!
Ja nyelezem és én leszek a bikicsunáj! Kihagyok egy két ütemet meg durrogok.
Bezzeg az enyémről nem tudsz csinálni mióta megvannak a kipuffok!
Jól van vazzeeeeee
Fel lett már avatva az SM szett a Suziban?
Nekem anno a crf azt csinálta, hogy ha magas fordulaton mentél vele közúton hosszabb szakaszon akkor egy idő után 1x-1x (mintha elvettem volna a gyújtást) torpant egyet, volt mikor ezt egy erőteljes durranás is követte. Gyertyacserével megszünt!
stét márkatárs
Estét
Szia Albi!
Először tényleg a gyertyát cseréld ki,az jár a legkisebb melóval,meg azza rossz nem lehet ha új gyertya van benne(amúgy is 10.000km-ként kell cserélni,lehet h az előző tulaj elhanyagolta),aztán akkor mindjárt látsz egy gyertyaképet,ami hasznos lehet...ha nem változik utána karbit nézném,lehet hogy csak a téli állásba egy kis maszak lerakódott,ami most galibát okoz...a gyújtás tészta az már keményebb feladat,meg kötségesebb javítani is,illetve házilag nehéz is...de reméljük h gyertyacserével megoldódik!
Nyelezzed nekiiii
Mi a pöcköm köze van a teletankoláshoz?Ménem rollerezel
szasztok
Reggel tankoltam tele!
Elfogy a kaja,nézd meg a benzinszintet
Áhoj Nektek!

Ma du. meló után motoroztam egyet és mivel elég jó volt az idő, mert sütött a nap ezerrel a gumik érezhetően bemelegedtek.
Elkezdtem kopra odaverni a gázt és jól kiforgatni a fokozatokat... de ekkor olyat csinált a vas, (most megpróbálom körülírni a jelenséget) hogy érzésre olyan mintha rántott volna egyet pedig pont hogy mintha szünet vagyis hőkől befullad talán gyujtás nincs mert lehörög aztán egyszer durrant is...
A ciki, pont előzés közben tette nem volt kellemes érzés...
Én gyertyára gyanakszok és remélem csak ennyiről van szó!
Egyébként alacsony és közepes fordulaton nem jelentkezik a dolog sőt forgatva se mindig!
Gondoltam megkérdezem hátha volt már valakinek hasonló esete.
nem tudok összetört a telóm,,, fényképezőre meg nem telik
befér az Peti ,,sööt még a távolság is több lessz a lánc és a villa mellet is
szia!igen, tudok. az adatlapomon szereplő e-mail címre írj üzenetet és megbeszéljük!
Köszi Holnap?
üdv Luki24!te tudsz ég oakley crossszemcsiket?ha igen irj mert kéne egy börnidayre
wr450-hez lenne
Dióbácsi Motorja SZíííp SZíííp