Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez inkább olyan hypermotard féleség.
vagy inkább tarolás
Fekszik!Alszik!
barátaim segítenek benne!én csak az eszmei szerző vagyok.meg a tulajdonos.remélhetőleg minnél hamarabb készen lesz.igyekszem,amennyire tudok.
Hoppá
ez a myvip videóm egyike hihi
máriapócsi pályára keverednél sanyas vagy bárki más szoljon,aztán ha ugy van kinézek(tölem 15km)
semmi extra nincs tuljelenkezés az Lc4-re kicsit elvagyok keseredve de beszámitáskor gustustalan árat mondtak rá annyiér nem hagyom ott amugy semmi veled minden oké?
... most ,hogy a BMW kurogattya,meguccaisodott!
husqvarna supermotyo,,
Tavaly voltunk ott versenyen,jó pálya nagyon...mi a szart kerestünk ott egy magyar ob-vel a mai napig nem értem...az anyagiakat nemtom,meg majdnem 300km...igaz a máriapócsi is a körűl van..1x érdemes kipróbálni
Csá Kato mizu?
csá papa!
A dunaszerdahyelyi pálya Győrtől 40 km kb...Szlovákia...
Vasárnap Szegeden (Csillagtér, Rókusi krt, Kossuth L sgt) két LC4-est láttam (1fekete 1narancs), nem ismer magára valaki?
Az aradi motorospályáról van valakinek infója, mert egy időben ingyen látogatható volt

A dunaszerdahelyi pálya merre található?
Kakucson mennyibe kerül a napijegy
tavaj én is voltam már egyszer de idén remélem többször tudok menni, jah meg nem egyedül leszek remélem
Mosthogy mondond télleg
bikepicsen?
helló szajhák
Sztem jólnéz ki ígyis,de nekem lenne lámpám is hamár ilyet vennék De ez sajna nem holnap lesz...
Mégcsak tervbe van Imádom a v2őket