Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van eladó 16-os radiális magura pumpám ha érdekel. 35 ropi
Sanya72, hogy van a csuklód kisfiam?
Kösz Dani az infot,sajnos itt is csak egy tipus jöhet számításba az is felvágva.Szerintem is az lessz.hogy veszek olcsón egy gömbölyű végűt aztán felvágom.Ezzel csak az a baj,hogy kissé rövidnek tünik-szerintem.Találtam a karbon kivitelről egy jó képet, ilyen kellene műanyagból!Nem igaz,hogy ebbe az országba valmelyik műanyagos ne tudna ilyet csinálni?Kapásból el tudna adni 100 darabot belőle.
Mivan ez a topic igen alapjáraton van mostanság
Ja jó
Akkor le kell írnod ide
Felvenni nem tudom, sajnos.
Hali!

Nekem van 2 szettem is eladó. Az egyik 4,25/3,5 collos kerekek, csupaszon adom 105ért. Van egy 5/3,5 collos szett is, szinte új Bridgestone BT90 R Pro gumikkal, fékkel, lánckerékkel kompletten 175ért. Mindkettő elöl-hátul 20-as tengelyméretű. Tel: 20/3508433
Sanya adj meg majd valami elérhetőséget az e-mailemre és megdumáljuk,mert érdekel a dolog
supermotohooligan@citromail.hu
kösz sensei
cakát
Kisebb,savanyúbb,sárgább,de legalább a mienk
Olyat fog,hogy a szemedet be kell majd ragasztani nehogy kiessen fékezéskor
akkor az olyan fidesz közeli!
Olyan mint az új,ilyen csak narancsosabb!
Egészen biztos, Beringernek van még 1 gyorsaságira készült tárcsája, de olyat csak képen láttam
Mennyi féktárcsa gurul itt a forumon
30 ropi?
használt nem?
ilyen a rárcsa?
ezért kell lehajintani a légszűrőház tetejét!
Ez így igaz,csak nehogy sokat kapjon
ráadásul drz-je volt neki is
nekem egyik barátomnak van supermotor kereke eladó de hogy mit kér érte az nem tudom
karbin csak felfelé tuningolni szabad!visszafelé bűn!
Van valakinek eladó supermoto kereke? Féknyereg, főfékhenger, fémfékcső, tárcsa is érdekel.
Yzf- be akarom építeni őket, keréknél érdekelnének a tengely átmérők.
Köszi
Szerintem az.
GSX-R reklám