Kösz Dani az infot,sajnos itt is csak egy tipus jöhet számításba az is felvágva.Szerintem is az lessz.hogy veszek olcsón egy gömbölyű végűt aztán felvágom.Ezzel csak az a baj,hogy kissé rövidnek tünik-szerintem.Találtam a karbon kivitelről egy jó képet, ilyen kellene műanyagból!Nem igaz,hogy ebbe az országba valmelyik műanyagos ne tudna ilyet csinálni?Kapásból el tudna adni 100 darabot belőle.
Nekem van 2 szettem is eladó. Az egyik 4,25/3,5 collos kerekek, csupaszon adom 105ért. Van egy 5/3,5 collos szett is, szinte új Bridgestone BT90 R Pro gumikkal, fékkel, lánckerékkel kompletten 175ért. Mindkettő elöl-hátul 20-as tengelyméretű. Tel: 20/3508433
Van valakinek eladó supermoto kereke? Féknyereg, főfékhenger, fémfékcső, tárcsa is érdekel.
Yzf- be akarom építeni őket, keréknél érdekelnének a tengely átmérők.
Köszi
Nekem van 2 szettem is eladó. Az egyik 4,25/3,5 collos kerekek, csupaszon adom 105ért. Van egy 5/3,5 collos szett is, szinte új Bridgestone BT90 R Pro gumikkal, fékkel, lánckerékkel kompletten 175ért. Mindkettő elöl-hátul 20-as tengelyméretű. Tel: 20/3508433
supermotohooligan@citromail.hu
kösz sensei
használt nem?
ilyen a rárcsa?
Yzf- be akarom építeni őket, keréknél érdekelnének a tengely átmérők.
Köszi
GSX-R reklám