Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a debrecen és környékiek bekaphatják 14 fok volt arrafelé... kivihették a vasakat
A 650-es Husaberg az komoly lehet nem? elég a 450is? azt hallotam hogy a 650 már csak pályára jó
ok mester kösz
Nincsen nálam,majd megszerzem és feldobom,olyan mint ez csak narancssárga rajta a szín!
jóvammá mutasad akkó
de még mindig nem ilyen!
amugy meg semmi közöm most a supermoto témához
ezt nem én csináltam ! csak a tgok közt benne vagyok énis meg fater is.. amugy amit én csináltam (már csak a minőség miatt) www.tensasszony.fw.hu az a zenekarunk oldala min csak a főoldal van kész..
nem éppen ilyen lesz!
éppen a weblapomon dolgozgatok
Szió!

Mizu?
a moto GP pálya túl gyors motyózni.
További szép estét Mindenkinek!

Foxy&Jani
és ? valami észrevehető hogy összehuzza?
kicsit nehezen fog felmenni,meg összehúzza.Nekem így van fent elöl 120as 2.75ös felnin
vagyis hogy ha nemjó a gumi akkor miért? ha simsonra rátettema 90/100as gumit ennek se lehetbaja? anyyira csunya nem lehet ha behuzza egy picit... BEVÁLLALJAM? 150es gumi?
az a baaaaj hogy most na érted nemtudom dehát ha mégis
Nagyon szűkösen lehet felmegy ha tényleg 4 collos a felnid!
Nekem 4.25ösöm van és arra pont jól felcuppant!
csak nehogy ezis jómagyarmódra megszokott hazudozás legyen
aham...... értem
Én nemtudom de egy faszi azt nyilatkozta hogy nem csak pálya hanem motorsport komplexum épülne szóval lenne sokminden valami hasonló formában mint a humgaroringen tehát akár még cross pályára is számithatunk merthogy miskolcon volt crosspálya csak a tuskók eldózerolták mert eladták a területet.. ugyhogy nagy esély van rá hogy lenne hol supermotyzni gokartozni crossozni meg gyalogolni
de a gp pálya nem jó motyónak nem?
Hallottátok azt hogy ha esetleg motoGplessz magyarországon akkor lehet hoogy ujj páját épitenek és lehet hogy miskolcre és az fasza lene lene hová menni motorolni.. gyóóóóóóóóó
memgértem tolómérővel és átszámoltam.. enyyi csak amit tudok..
de lehet igazad van ! akkor erre 150es gumi?