cső gomez! Az eső 25. A slick már legalább 3. éve porosodik,pedig szinte új.. Szóval ha más gumám nem lenne, vagy elfogyna, biztos feltenném. Füstre még jó
Köszi szépen a választ!
Amúgy nem tud valaki ilyen kis fejidomot ami dupla kis körlámpás meg vmi égnek álló faridomot.. nem baj ha nem etx-re való óra ilyesmi úgy is jön le róla... használt esetleg sérült is érdekel...
Én láttam ezt a gépet.. jókisgép..de aszem túl drágának találtam akkor na mindegy amugy a www.supermot.hu-n vannak infók videó meg a youtubon van mindenről amit csak akarsz.. egykeróoktató meg driftelős meg mindenféle..
Igazad van.. amugy ezt is leirtam az egyik hozzászólásomban itt lejebb hogy elég baj hogy igy el van baszva a környezetünk .... dehát ezvan.. (a motor is közrejátszik )
Üdv!
Szereztem egy Aprilia Etx-et supermotonak átalakítva elég kezdetleges és öreg masina meg nem is egy olyan izomgép de tetszik ez a Supermoto műfaj lenne egy kérdésem merre találok vmi szakirodalmat ahol meg tudnám nézni az alapokat pl:cikkek, videó ilyesmi.. próbálkozok én magamtól is de nem ártana tudnom azért egy-két dolgot... előre is köszi a választ
Há nem,báz!
Télen legyen hideg,nyáron meg meleg.Faszom!Nincs igazam?
Akinek meg ez nem pálya,húzzon délnek jól!
(amúgy eladtam az sm szettem,azért pofázok így,még egy robogót el kell adnom hogy megint legyen.Addig ne legyen jó idő,mert megmarom magam )
szerintem örülni kéne a fasza időnek de mondjuk még akármi lehet ezt én nem venném készpénznek szóval mág lehet hogy 3hónapig cudar idő lessz de az nem valószinű....
Foxy&Jani
Amúgy nem tud valaki ilyen kis fejidomot ami dupla kis körlámpás meg vmi égnek álló faridomot.. nem baj ha nem etx-re való óra ilyesmi úgy is jön le róla... használt esetleg sérült is érdekel...
Szereztem egy Aprilia Etx-et supermotonak átalakítva elég kezdetleges és öreg masina meg nem is egy olyan izomgép de tetszik ez a Supermoto műfaj lenne egy kérdésem merre találok vmi szakirodalmat ahol meg tudnám nézni az alapokat pl:cikkek, videó ilyesmi.. próbálkozok én magamtól is de nem ártana tudnom azért egy-két dolgot... előre is köszi a választ
Télen legyen hideg,nyáron meg meleg.Faszom!Nincs igazam?
Akinek meg ez nem pálya,húzzon délnek jól!
(amúgy eladtam az sm szettem,azért pofázok így,még egy robogót el kell adnom hogy megint legyen.Addig ne legyen jó idő,mert megmarom magam )
Kuttya jól lehet csúsztatni jégen!Edzésnek szántam az smsulihoz.De úgy látom beleköptek.A hideg levesbe báz+