Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg egy antarktisz-túra?
Akkó minek szögeltem/pajszeroltam,he?
Csősztök supermenek... Van egy jóhirem.. Egy internetes időjóslás szerint a január már tartogat számunkra 15fokos meleget is akár 2 hétig is de január végén pár napig megint lesznek minuszok majd februárban néhány napig akár 20 fok is lehet majd a márciustól beüt a végleges jóidő...... 15-20as átlaggal.. szóval jónak igérkezik... csak mondjuk ez mégse jó hogy enyyire le van baszódva a környezetünk, de legalább lehet motorozni
Nekem is van ilyen KTM színűbe,ha kell 30.000pezó
Hooli az jobban passzolna az SMRre!
így már sokba lenne az egész sajna....az egész SM szettre nem nagyon szánok 200e HUF-nál többet...de inkább kevesebbet.
Mindegy, nekem nem kell ennyire profi cucc
a tárcsa zsír új kerek 50. Kornéléknál 70 fele/fölött. Az endurófékkel kompatibl?
a tárcsát mennyiért adnád? A fékrendszer nem kell, jó lesz a gyári is arra mire használni akarom.
valakinek csak el tudod majd addni
945.000 iá. és ebbe benne van 5 colos ráf, fémbetétes kézvédő és Magura SX kormány.
a motort extrák nélkül mennyiért árulod majd?
Még a verda is eladó
mind eladó!
cső keselyű!
Beringer tárcsa + fékrendszer van eladó (4 dugós Beringer alul, felül a széria Brembo)!
Bár smhooligent a tárcsa mozgatta..
smhooligan! Ha kell a tárcsa írj, mert csak áll benne a pííz
Én is próbáltam már az EXC,-2005-lc-4 sárvédőket de sajnos egyik sem jó.Ez a féle amit mondasz, azért nem tetszik mert csúnyán legömbölyödik a vége nem hegyesen végződik.Ugy gondolom müanyaghegesztős megoldás lesz belőle.Azért köszi.
Szervusz!
Hát kimondottan ugyanilyen nincs,mivel a replica ettől replica....meg a váznyúlvány se egyezik meg

Az EXC-k hegyes farokidomja se jó,már próbáltuk

Egy ilyen versenyfarokidom van egyedül az LC4-hez,mint ami a képen is látszik
Hello Lacka! 2004-es Lc-4 Sm-re szeretnék szerezni ,Factory Replica jellegű hátsó sárvédőt.Nem feltétlen karbonra gondolok,jó a müanyag is.Ha tudsz megoldást irjál légyszi.Kössz.
igen 130 a két felnyó tárcsákat nem tudok adni hozzá. Az,hogy a bergbe fordítva van az csak annyi,hogy fordítva teszed be a kereket,mivel ez a fajta kerék nem forgásirányos.
130 a két felni, de nekem kellene féktárcsa, lánckerék, adapter és gumi is. Úgy mibe fáj?

Ja és mivel a Bergen pont fordítva van a lánckerék és a fék az nem gond? csak fordítva rakom be a kereket?
http://www.kepesmotor.hu/felni...

pontosan ahogy a leendő fighter xlzx mondja
A jogdíj kérdést majd 1 sör társaságában megbeszéljük
Igen Esztergom
smhooligan
kijaz a Börni?
Börnitől 2 felni 130,gumikkal 140, kell még tárcsa meg lánckerék... 160-170...
úgy gondoltam rakok a Berg alá SM kerekeket tavaszra, segíthete valaki mire figyeljek, hol tudok venni hozzá, persze nem kell új, és kb mibe fájna egy ilyen történet,...