ÁÁÁ semmi mentem talán 1 órát múlt vasárnap itt a városba,sajna semmi több.
Mindenképp jelzek,de idén kakucsra is megyünk többször is. A pancsira akarok összehozni valami szezonnyitó féleséget
jaa tegnap visszajött, remélem máá joo lessz ,,, azt mondták akkor szokott kimenni ez a tömités, mikor tuul le van huzatva a motor a futón hááá én leszoktam huuzatni
Milyen olajat használsz és milyen időközönként cseréled?
Mert így elsőre sokkal kezesebb mint a mostani KTM és a gép még bontatlan de nagyon jó hangja van.
szeva papa! (üdv mindenkinek!)
látom már te is keményen készülsz a szezonra! én már nagyon kész vagyok, rohadtul mennék! remélem hamarosan kergetőzhetünk! Ha mész p.ringre akkor szólj már lécci! Voltál már idén pályán?
idén szeretnék ellátogatni a pannonia ringre is.
renthal R1 520 motocross, off road gold-black - elvileg ez lesz. ismered? már megvan rendelve ha minden igaz.
Mindenképp jelzek,de idén kakucsra is megyünk többször is. A pancsira akarok összehozni valami szezonnyitó féleséget
Mert így elsőre sokkal kezesebb mint a mostani KTM és a gép még bontatlan de nagyon jó hangja van.
látom már te is keményen készülsz a szezonra! én már nagyon kész vagyok, rohadtul mennék! remélem hamarosan kergetőzhetünk! Ha mész p.ringre akkor szólj már lécci! Voltál már idén pályán?