Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes! helyes!
szezonnyitó összeröffenés az jó ötlet! Mostmár lassan talán az idő is jó lesz! szept 27 óta nem ültem motoron
ehun a! remélem patent lesz cucc
Nyirbátori vagy ? van ott ismerősőm
rendbe igen.. már motoroznék nagyon, csak hideg van. én megvárom a stabil 15-20 fokot.
idén szeretnék ellátogatni a pannonia ringre is.
méég nem láttam de majd lefigyelem
passz.még nem láttam senkinek olyat.
renthal R1 520 motocross, off road gold-black - elvileg ez lesz. ismered? már megvan rendelve ha minden igaz.
veled mi a helyzet? rendbejöttél?
Majd ha az enyim lessz
jaa de annyira joo lenne az? mi van a lánccal?
egyébként lehet kapni valami bigyót a gumi és a villanyak közé. te hallottál már róla? és akkor le lehet húzni bikából
holnap mi van? meloo vagy csorgunk 1 et
ja vagy csak mondták mi? de moost megusztam 8000 pénzből
ÁÁÁ semmi mentem talán 1 órát múlt vasárnap itt a városba,sajna semmi több.
Mindenképp jelzek,de idén kakucsra is megyünk többször is. A pancsira akarok összehozni valami szezonnyitó féleséget
Motul 300 v 15-50...... kezesebb mint az 520 ? akkor nem verted el rendesen, vagy vedd ki a csavart a gázkarbool
Én is leszoktam, de azért finoman... biztos nem tesz neki valami jót, h össze van nyomva sokáig . ott a példa rá
jaa tegnap visszajött, remélem máá joo lessz ,,, azt mondták akkor szokott kimenni ez a tömités, mikor tuul le van huzatva a motor a futón hááá én leszoktam huuzatni
hú basszus! nagyon egyben vannak a motorok
Milyen olajat használsz és milyen időközönként cseréled?
Mert így elsőre sokkal kezesebb mint a mostani KTM és a gép még bontatlan de nagyon jó hangja van.
te nekem is kéne olyan koptatoo ,, de nekem nem azért hogy ne kopjon,, hanem hogy leérjen
na kész a telód? csak nem hullik már szét megint
na megyünk?
szeva papa! (üdv mindenkinek!)
látom már te is keményen készülsz a szezonra! én már nagyon kész vagyok, rohadtul mennék! remélem hamarosan kergetőzhetünk! Ha mész p.ringre akkor szólj már lécci! Voltál már idén pályán?
hááá atoo nem kell félni fööleg atartossága jooo 14-45 ös áttétel van nekem 140-150 a vége
ott a fődíj ami egy pályanap a pannónia ringen