az enyém is csinált már ilyet,egyszerűen csak leszedtem a sapkát a hűtőről,lepucoltam(ilyen vízkő féle lerakódás szokott képződni,a fagyállóból ) meg a gumitömítés is már kicsit avétos rajta...de az a baj h külön nem lehet kapni tömítést hozzá,csak egybe a sapkát,bár az se vmi egetverő összeg(asszem 5-6ezer volt amikor kérdeztem)
ja és mindig miután megcsinálom,utána abbahagyja...aztán megint elkoszolódik,vagy mi az anyja kínja van vele...
értem, na majd beviszem a szervizbe. az a durva, hogy amikor leraktam akkor még semmi nem volt. ez együltő helyében fogta kapta és megadta magát . én is így erre gondolok, hogy lehet elöregedett valami tömítés. más nem tud állás közben elromlani (REMÉLEM )
ELADÓ Polisport Integral kézvédő,felfogatószettel,tökéletes állapotban,mindössze pár apróbb,használatból eredő karccal(egyik sem esésből eredő horzsolás!)
Ára:5000Ft
Akit esetleg érdekel,privátban vegye fel velem a kapcsolatot!
nincsen se benzinszaga, se olaj,ezt megnéztük egyből. a viz nem hinném hogy sok, mivel nem volt után töltve, és eddig soha nem csinált ilyet. nem lehet hogy vizpumpával lett valami?
sziasztok
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
Én motorex 10w 60 at rakok a mociba. Mást nem. Nem tudom ez mennyire jó de ezt írja a könyv és eddig nem is volt vele gond.
Sztm maradok is ennél. Amúgy se értek ezekhez a szarságokhoz
Eddig Én vagyok !:-
-
-
-
ja és mindig miután megcsinálom,utána abbahagyja...aztán megint elkoszolódik,vagy mi az anyja kínja van vele...
Ára:5000Ft
Akit esetleg érdekel,privátban vegye fel velem a kapcsolatot!
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
Amúgy csak vicc volt, a mosógépet tudom kezelni én is
Sztm maradok is ennél. Amúgy se értek ezekhez a szarságokhoz