Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szutykos a jobb Ami tiszta marad, szart sem ér
Na embörök....Holnap ki merre tart?Mi sztm megyünk 1-2-en...BP- és környéke!
Eddig Én vagyok !:-
-
-
-
köszi GD tudtam én mindig hogy rád számíthatok
az enyém is csinált már ilyet,egyszerűen csak leszedtem a sapkát a hűtőről,lepucoltam(ilyen vízkő féle lerakódás szokott képződni,a fagyállóból ) meg a gumitömítés is már kicsit avétos rajta...de az a baj h külön nem lehet kapni tömítést hozzá,csak egybe a sapkát,bár az se vmi egetverő összeg(asszem 5-6ezer volt amikor kérdeztem)
ja és mindig miután megcsinálom,utána abbahagyja...aztán megint elkoszolódik,vagy mi az anyja kínja van vele...
Kikeltek az ebihalak a hűtőben
értem, na majd beviszem a szervizbe. az a durva, hogy amikor leraktam akkor még semmi nem volt. ez együltő helyében fogta kapta és megadta magát . én is így erre gondolok, hogy lehet elöregedett valami tömítés. más nem tud állás közben elromlani (REMÉLEM )
Nekem a robbanótér beledolgozott a vízbe. A víz időnap előtt felforrt és a hűtőből a túlfolyótartájba ment. Mindig utána kellett tölteni.
ELADÓ Polisport Integral kézvédő,felfogatószettel,tökéletes állapotban,mindössze pár apróbb,használatból eredő karccal(egyik sem esésből eredő horzsolás!)
Ára:5000Ft
Akit esetleg érdekel,privátban vegye fel velem a kapcsolatot!
nem a tömítésnél jön ki, hanem a hűtő túlfolyón. csunya lenne ha hengerfejes lenne, szép hangj van nagyon . se kopogás semmi.
nincsen se benzinszaga, se olaj,ezt megnéztük egyből. a viz nem hinném hogy sok, mivel nem volt után töltve, és eddig soha nem csinált ilyet. nem lehet hogy vizpumpával lett valami?
Nekem is ugyanez volt a jelenség régebben. Hengerfejtömítést kellett cserélni. Valahol kifújt. Kicseréltük és megjavult!
Vagy sok benne a víz, vagy hengerfejes. Ha beleszagolsz a hűtőbe, nem érezni benzin szagot, illetve nincs olaj nyoma hűtővíz felszínén?
sziasztok
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
ha jöttök Batyi felé,köszönjetek be
Akkor valami nagyon profi mosógépetek lehet ha innentől egyedül elintéz mindent
Az jó mert Én nem tudom kezelni, csak bedobálni a dobba
Bingo

Amúgy csak vicc volt, a mosógépet tudom kezelni én is
Gondolom az Ő gatyáját is ki kellene mosni azért!
miért is?
Ha szépen megkérlek, engem is a nevedre veszel?
Egyelőre a ház elé lemosni a gépet, mert tegnap nyakig eláztam és nem látni a sártól Ja amúgy most mostam ki a gatyád! Már szárad
Hova mész Tibi? Mocizni?
Ohhh..kár, Én sztm mindjárt lépek .....már fel is száradt a nagyja....
Én motorex 10w 60 at rakok a mociba. Mást nem. Nem tudom ez mennyire jó de ezt írja a könyv és eddig nem is volt vele gond.
Sztm maradok is ennél. Amúgy se értek ezekhez a szarságokhoz