Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is tákolt,de ez jóóóóóóó http://totalcar.hu/magazin/hir...
Azért infarktust ne kapjál itt nekem
Ne bazd fel magadat felesleges..............................
na ezen felbasztam magam.

wolfi! hozzá ne nyúlj! ! ! ! ! ÚJAT KELL venni 11.000 ért de csak KTM márkakereskedésben.

és OTT IS KELL BESZERELTETNi
na oké elmehettek a fenébe... majd jön valaki hogy a gd féle is barkácsolás mert meg kell venni 11ezer akármenyiért a gyárit! ! ! mert ez nem riga hogy bármit is magadtól megcsinálj .

na neríjjál ha van kenyér pirijjá
Barkácsolni mindenhol lehet
Szia(sztok)Nem szimo vagy jawa ott lehetett barkácsolni
Mire megcsinálnád úgy hogy működjön is meg szerelhető is legyen de ne tépje le az első fűszál (vagy ne tegyen tönkre még 50e Ft-nyi alkatrészt ha beakad valamibe) addigra majdnem ugyanott leszel mintha megveszed 2500-ért...csak még agyaltál meg barkácsoltál is jó sok órát...
vannak olyan szerencsétlenek akik enyit nem birnak összenínlódni de belőled kinéztem egy kis barkács készséget még egy lemezen keresztül is működik a cucc , nem nagy művészet betokozni vagy éppen belevágni az eredeti helyére
Lehet, csak akkor minden motorozáskor vehetsz egy újat, mert rögzíteni nem fogod tudni...
jóhülyevagy akkor 2-300 forintos tétel
ohhh
Én itt vettem menetes házú reed-relét (kb. 2500 Ft-ért), azzal helyettesítettem a gyári cuccot.
De első körön érdemes megnézni a mostanit, lehet hogy csak a vezeték van megtörve valahol és akkor egy forrasztással megúszod.
ejjha
hűű 2 év
11.875,- a kábel, csak hogy legyen egy kis örömhír...
hát egy köcsög kábel csak
haveromnak a simsonon volt zsiguli műszerfal igazi motorépítő mester. az ülés huzat alá betolt egy autórádiót így volt neki lépcsős ülés
én egy ezresnél többet nem adnák érte ha rossz mert az anyag költsége nincs több 300 forintnál. viszont ahogyan a ktm árulja a cuccait, gondolom lesz vagy 5000 mert "narancssárga"
vhogy jobban örülnék ha bowdenes lenne, nem komplikált
eddig amilyen digitális órát láttam biciklin vagy bármin, mindegyik így működött. De lehet hogy fordítva tehát mágnes hatására old.
úgyis észre veszed
ha nem akkor új jeladó után kell néznem
oké, köszi!
általában minden multiméteren van szakadásjelző ami sipol ha záródik az áramkör, kapcsold arra (kis hangszóró a jele és az ellenállás mérés mellett van) aztán sípolnia kell ha behúz a relé a mágnes hatására
hát egyre valószínűbb h a jeladó baszódott el

este még kimérem, mert most nincs itthon a multiméter

tehát akkor vezeték 2 végére rányomom a műszert és van vincseszter mágnesem, azt huzogassam alul, és akkor elméletileg vmit mutatnia kéne ?! és gondolom ellenállást kell mérnem ?!

rég voltak az elektronika órák