na oké elmehettek a fenébe... majd jön valaki hogy a gd féle is barkácsolás mert meg kell venni 11ezer akármenyiért a gyárit! ! ! mert ez nem riga hogy bármit is magadtól megcsinálj .
Mire megcsinálnád úgy hogy működjön is meg szerelhető is legyen de ne tépje le az első fűszál (vagy ne tegyen tönkre még 50e Ft-nyi alkatrészt ha beakad valamibe) addigra majdnem ugyanott leszel mintha megveszed 2500-ért...csak még agyaltál meg barkácsoltál is jó sok órát...
vannak olyan szerencsétlenek akik enyit nem birnak összenínlódni de belőled kinéztem egy kis barkács készséget még egy lemezen keresztül is működik a cucc , nem nagy művészet betokozni vagy éppen belevágni az eredeti helyére
Én itt vettem menetes házú reed-relét (kb. 2500 Ft-ért), azzal helyettesítettem a gyári cuccot.
De első körön érdemes megnézni a mostanit, lehet hogy csak a vezeték van megtörve valahol és akkor egy forrasztással megúszod.
én egy ezresnél többet nem adnák érte ha rossz mert az anyag költsége nincs több 300 forintnál. viszont ahogyan a ktm árulja a cuccait, gondolom lesz vagy 5000 mert "narancssárga"
általában minden multiméteren van szakadásjelző ami sipol ha záródik az áramkör, kapcsold arra (kis hangszóró a jele és az ellenállás mérés mellett van) aztán sípolnia kell ha behúz a relé a mágnes hatására
este még kimérem, mert most nincs itthon a multiméter
tehát akkor vezeték 2 végére rányomom a műszert és van vincseszter mágnesem, azt huzogassam alul, és akkor elméletileg vmit mutatnia kéne ?! és gondolom ellenállást kell mérnem ?!
wolfi! hozzá ne nyúlj! ! ! ! ! ÚJAT KELL venni 11.000 ért de csak KTM márkakereskedésben.
és OTT IS KELL BESZERELTETNi
na neríjjál ha van kenyér pirijjá
De első körön érdemes megnézni a mostanit, lehet hogy csak a vezeték van megtörve valahol és akkor egy forrasztással megúszod.
úgyis észre veszed
este még kimérem, mert most nincs itthon a multiméter
tehát akkor vezeték 2 végére rányomom a műszert és van vincseszter mágnesem, azt huzogassam alul, és akkor elméletileg vmit mutatnia kéne ?! és gondolom ellenállást kell mérnem ?!
rég voltak az elektronika órák