Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nabammeg.Ez méretre is pont jó lenne,meg árban is faja
Luki,ha esetleg valami hurcolkodásban segíteni kell szólj,megyek minden péntek-szombat(kivéve ha nem).Ha visszakapjuk az eredeti céges verdát,akkor puttonyos caddy a málhásló.Szívesen elviszek bármit,ha hozzám eljuttatod valahogy!
az nem tud berozsdálni mert ha mágnes vezérli akkor a vevőben egy reed relének kel lenni ami nem rozsdál be max elpattan könnyen ki lehet mérni ha valahol hozzá férsz fent az óránál .

GÉDÉ! ! !

ittvan neked sokküllős felni cbr ből
link
de lecsekkolom a mágnest
nem hinném h a vezeték, elég masszív kivitel

legutóbb amikor ilyet csinált akkor véletlen megindultam úgy h a lánc rajta volt és picit elállt a konzolja ami tartja. De megigazítottam és fasza lett.

Most nem történt semmi ilyesmi, csak kint állt éjszaka a szakadó esőben.

Arra gondoltam először h koszos/ rozsdás lett az érzékelő.
vezeték?

vagy ha az sem akkor mindenképpen a mágnes nekem mozgott a féktárcsában ki is kopott de megragasztottam
cső mindenkinek

tegnap reggelre megmakacsolta magát a km órám.
Kint ált a szabad ég alatt, és esett az eső.

Néztem lent a mágnest meg az érzékelőt, nem szutykos.
Km óra ha megnyomom bekapcsol tehát nem az elem.

Viszont azt látom, hogy nem pont párhuzamos a a mágnes és az érzékelő.

Vmi ötlet ? mert nem méri se a sebességet se a km et. Be se kapcsol magától ha mozgatom a kereket.
ez a beszéd
Pont ezt beszéltük ma Börnivel, h ha már fasza idő van, összetrombitálom a keleti blokkot és átgurulunk vagy két napra hozzátok. ,
akkor azért ha kisüt a nap told ki és csinálj egy foto galériát

nyáron meg pakoljatok fel egy nagy autóra sok motort és gyertek el dunaszerdahelyre meg pannoniaringre
Ha rajtam múllna , bevinném a házba az összest, de mivel az a zasszony teritóriuma, valszeg kibaszna velük együtt
A Husky is ott van elvegyülve vhol, csak nagy a garázs és kicsi az optika.
Husqvarna a nappaliban?
Börni!
Igy néz ki a motyó. Az összekötőcső vége, amire rácsúszik a végdob, a külső átmérő: 60,9mm, belő :59mm , végdob teljes hossza kb43cm és vagy másfél kilót nyom.
Hali!Nem tudja valaki hogyan kell regisztrálni a Dunaföldvári ktm tesztnapra?
Szia! Sokan a Derbi DRD-t mondják, nekem Keeway-em van, ezzel sem volt gond. Most épp tudok egy eladó DRD-t, ha kérdésed van, vegyél fel MSN-re: hajosgergely@hotmail.com
Giraffe küldtem mailt nézz majd rá
ez maradjon az én titkom, végülis ebből élek!
Ha kérném se hiszem hogy beírnád...de ha mégis, utána asszem többet egyikünknek se kéne itt fórumoznia mert úgy kivágnának mint a huzat
nem szeretek én soha racsingolni más motorjával.jobb szeretem, ha a sajátom van alattam, aztán gond nem lehet!
Hmmm, mégiscsak bejön a digóknak az öszvér? Pedig a youtube-on fikázták ezerrel! Fénykép nem készült róla gondolom...
szeptember közepe
Éééééérdekes videjáóóó! Ügyes a kölök, jól tójja neki! Bárcsak énis így tudnék...