Luki,ha esetleg valami hurcolkodásban segíteni kell szólj,megyek minden péntek-szombat(kivéve ha nem).Ha visszakapjuk az eredeti céges verdát,akkor puttonyos caddy a málhásló.Szívesen elviszek bármit,ha hozzám eljuttatod valahogy!
az nem tud berozsdálni mert ha mágnes vezérli akkor a vevőben egy reed relének kel lenni ami nem rozsdál be max elpattan könnyen ki lehet mérni ha valahol hozzá férsz fent az óránál .
legutóbb amikor ilyet csinált akkor véletlen megindultam úgy h a lánc rajta volt és picit elállt a konzolja ami tartja. De megigazítottam és fasza lett.
Most nem történt semmi ilyesmi, csak kint állt éjszaka a szakadó esőben.
Arra gondoltam először h koszos/ rozsdás lett az érzékelő.
Ha rajtam múllna , bevinném a házba az összest, de mivel az a zasszony teritóriuma, valszeg kibaszna velük együtt
A Husky is ott van elvegyülve vhol, csak nagy a garázs és kicsi az optika.
Börni!
Igy néz ki a motyó. Az összekötőcső vége, amire rácsúszik a végdob, a külső átmérő: 60,9mm, belő :59mm , végdob teljes hossza kb43cm és vagy másfél kilót nyom.
Szia! Sokan a Derbi DRD-t mondják, nekem Keeway-em van, ezzel sem volt gond. Most épp tudok egy eladó DRD-t, ha kérdésed van, vegyél fel MSN-re: hajosgergely@hotmail.com
GÉDÉ! ! !
ittvan neked sokküllős felni cbr ből
link
legutóbb amikor ilyet csinált akkor véletlen megindultam úgy h a lánc rajta volt és picit elállt a konzolja ami tartja. De megigazítottam és fasza lett.
Most nem történt semmi ilyesmi, csak kint állt éjszaka a szakadó esőben.
Arra gondoltam először h koszos/ rozsdás lett az érzékelő.
vagy ha az sem akkor mindenképpen a mágnes nekem mozgott a féktárcsában ki is kopott de megragasztottam
tegnap reggelre megmakacsolta magát a km órám.
Kint ált a szabad ég alatt, és esett az eső.
Néztem lent a mágnest meg az érzékelőt, nem szutykos.
Km óra ha megnyomom bekapcsol tehát nem az elem.
Viszont azt látom, hogy nem pont párhuzamos a a mágnes és az érzékelő.
Vmi ötlet ? mert nem méri se a sebességet se a km et. Be se kapcsol magától ha mozgatom a kereket.
nyáron meg pakoljatok fel egy nagy autóra sok motort és gyertek el dunaszerdahelyre meg pannoniaringre
A Husky is ott van elvegyülve vhol, csak nagy a garázs és kicsi az optika.
Igy néz ki a motyó. Az összekötőcső vége, amire rácsúszik a végdob, a külső átmérő: 60,9mm, belő :59mm , végdob teljes hossza kb43cm és vagy másfél kilót nyom.