Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bennfentes forrásból tudom hogy kém vagy.

a multkor a kocsmában úgy szólitottak hogy Feri-kém
Az olyan messze van,hogy oda még a rádióhullám is 3 hét késéssel ér el.
Új Kaledóniában más idősík van?
A 800 asról én is hallottam már , egy magyar quadversenyző srác quadjában is volt egy ideig a 800 as egyhengeres 2t , de képen sem láttam még , csak a 700 ast . A galériámban van róla kép .
Utcai gumit raksz rá, kitolod beindítod, mész vele

na jó csak hülyülök
kéne
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy néhány infot a ktm exc 450 utcai használatáról osszatok már meg velem! Segitségetek is előre köszönöm!
hétvégén felnézük Dobogókőre?
most már 100% h a kábel szar, mert ma reggelre biztos szépet álmodott, mert mutatta a sebességet gyönyörűen
ja,lehet..félúton elvágtam a kábelt,összeforrasztottam a kettőt és hello,azóta mér az órám
ez már csak az okozat, de tényleg ne menjünk bele!
azért van ilyen mocsok ebben az országban ,mert a csúcsvezetőktől kezdve a melósig bezárólag mindenkinek lopnia,csalnia és hazudnia kell, hogy élni tudjon.
okay Brada! majd akkor jelezd, hogy mikor szeretnéd, mert mostanában nem nagyon vagyok fent.
csá főnök valamelyik nap ha lesz egy kis időd akkor rádírok msn en binyigli ügyben
ezt aláírom! mindenki sír, hogy drágaság van. mindenkinek magába kellene néznie, hogy miért is! de tényleg ne menjünk bele a politikába, se a kereskedelembe!
nem kicsit, hanem nagyon!
Te adtad a tippet anno nekem is...
azé örülök h nem egy egyedi problémába ütköztem
ja amugy sztem is a kábel ott a tövénél. bár 20 000 km et kibírt.

jeladón nincs sérülés
En is dialcompnal vettem es jol szuperal
hát ha beszart úgyis szétkapom.

ja elég szerencsétlenül van megoldva...

csak nincs itthon a műszer
Az a baj vele hogy a menetes rész egybe van öntve a szigeteléssel és persze mindig ott tőben szakad el a vezeték Én egyszer szétfaragtam a menetes cuccot, kibogarásztam belőle a drótok végét és megforrasztottam, de pár hónap múlva megint megadta magát, akkor már végleg
Ez mar jobban hangzik , mint a 11 :D
Ha hazajon fater a szerszamaimmal akkor lemerem. De 11k t nem akarok adni ezert a szarert.

Fater nagyon vagja ezeket, hogy hol lehet beszerezni majd megcsinaljuk.

Ha a vezetek szar parszaz ft bol lehet gyartani.

Mert ok h egy valto v berugokart nem gyartok otthon, de egy ilyen aprosagot siman:)