Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik évben volt ez? Mindenképpenügyileg azért érdekelne, hogy kiderüljön, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?
Én evvel egy olaszországi motorozás alkalmával találkoztam az aprilia blokja szétdurat és a gazdi kawa blokkal helyetesitette
Szerintem titkos.
Valami info esetleg róla? Lehet tudni ki építette?
Kawasaki Er-6n
Majd gurulsz vele egy kört megint, ha száraz aszfalt lesz, akkor lehet neki szúrni nyugodtan!
És milyen blokk volt benne?
én is próbáltam egyet, de alig mertem vele közlekedni!
Rxv azt hiszem
Miféle gép volt?
Na ja próbáltam egy apriliát amibe kawa blokk volt érdekes az biztos
Valaki szólhatna a japóknak, hogy csavarozzanak bele egy Er6 blokkot. Fasza haladós kis gép lenne, vinnék, mint a cukrot!
Sziasztok!

Ha valaki Új kawasaki KLX-450R Supermotot keres, akkor keressetek az adatlapomon!
egy valami, ami engem még nagyon megfogott ebben a filmben. az az, hogy amikor látom, a filmben szereplő motorosok arcát, motorozás köben, azt látom, hogy önfeledten mosolyognak.
ne is mond!haza megyek, és meg is nézem a zárójelenetet!
Pax tekum!
Teljesen egyett ertek veled Luki... Föleg a vegen az a resz a parton, teljesen lenynügözö ... !
On any Sunday
az a film, ami értelmet ad számomra a motorversenyzésnek. gyönyörű képkockák és magával ragadó kommentár.
Sorry, csak most buktam erre. Es milyen a suly es a merete ?

Steve McQueen a legnagyobb ! Csak ajanlani tudom a filmet "on any sunday" ... Es nem csak mert Husqvarnaval nyomja
várlak majd sok szeretettel!
erre a kérdésre, kielégítő választ. csak nagyon hosszas, kereskedelmi, gazdasági, üzletpolitikai tényfejtéssel tudnék adni. ugye ezt nem kéred itt tőlem?