Koph!
Videót nem csináltatok? (érdemes lett volna ilyen társasággal már szerintem) kíváncsi lettem volna, nagyon fasza, hogy így össze tudtok jönni mocizni egyet
Himbát vehetsz bontottat, csak tegyél rá új görgőt. Küld el, hogy mire lenne szükséged nagyjából, és utána nézek. A hegesztést is megpróbálhatod, de csak a hengerfejjel összecsavarozva, és a vezérműtengely csapágyakkal a helyén érdemes kísérletezni...
Szia(sztok)1-2-3 hét és kész ...én irigyellek az optimizmusod miatt Ezt tényleg nem szemétkedésböl mondom Vegyél bele 1 blokkot mert 1-2-3 évig csak várni fogsz hogy készlegyen..
Fasza! xlzx még csak szopott azzal a motorral meg az ősszel is vett valaki a fórumról aztán csak szórta rá a lét az első héten...!
Ha én is így járok kifutok a világból és leugrok de előtte meg is sérül valaki!
Myki, ne fárassz légyszí. 2-3 hetet mondtak, de olyat biztos nem, hogy max 2 hét. Én nem járatom le magam azzal, hogy óránként hívogatom, hogy most akkor mi van már. Havat lapátolni gumicsizmában is tudsz...
Videót nem csináltatok? (érdemes lett volna ilyen társasággal már szerintem) kíváncsi lettem volna, nagyon fasza, hogy így össze tudtok jönni mocizni egyet
Pont menne a kabcsimhoz! 30at adok érte na?
vezérlés nem ment el szerencsére, épp maradt a veztengely meg minden.
Azért legyen tartása egy férfi embernek! Egyébként ha labda van a kezembe látnád hogy kígyózom!
Ha én is így járok kifutok a világból és leugrok de előtte meg is sérül valaki!