Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csináltam. Végre Én is a motorozást élvezhettem
beszélhetünk róla
ja,értem, sebaj , majd legközelebb
Csak teló volt nálunk. Ezért lettek a képek olyanok amilyenek
Koph!
Videót nem csináltatok? (érdemes lett volna ilyen társasággal már szerintem) kíváncsi lettem volna, nagyon fasza, hogy így össze tudtok jönni mocizni egyet
kb :D
Én ma csak a természetben jártam
EzMiez ? Tüntetés? Felvonult a Magyar Gárda?
(én is kosaraztam srácok,8évig,klks,honvéd majd vasas)
Tibi! Nem adod el a gatyádat?
Pont menne a kabcsimhoz! 30at adok érte na?
nagyjából ennyi: himba,görgőkkel meg egy szelep.
vezérlés nem ment el szerencsére, épp maradt a veztengely meg minden.
Egyszer majd összehozzuk. Nincs streetball felétek?
Himbát vehetsz bontottat, csak tegyél rá új görgőt. Küld el, hogy mire lenne szükséged nagyjából, és utána nézek. A hegesztést is megpróbálhatod, de csak a hengerfejjel összecsavarozva, és a vezérműtengely csapágyakkal a helyén érdemes kísérletezni...
De baszod kosarazom!
Azért legyen tartása egy férfi embernek! Egyébként ha labda van a kezembe látnád hogy kígyózom!
nem fogok kész lesz és kész inkább segítsetek alkatrészeket találni nekem. himba milyen árba van a görgőkkel?Giraffe?
Szia(sztok)1-2-3 hét és kész ...én irigyellek az optimizmusod miatt Ezt tényleg nem szemétkedésböl mondom Vegyél bele 1 blokkot mert 1-2-3 évig csak várni fogsz hogy készlegyen..
Csak ne hulljon szét moci a többi nem lényeg!
Ha ezzel azt akarod írni, hogy motorozni akarsz, akkor halkan megsúgom, hogy a talaj még bizony elég hideg a motorozáshoz...
Teee Albi, te nem kosarazol véletlenül? Úgy ülsz a motoron, mint a egy majom a köszörűkövön..
azért 20ezret már belevágtam,bármennyire is szoptam vele... és kakucson picsáztam vele a 640eseket amikor még jó volt....
ha ha vicces hol van a hoo itt 14 fok van
Fasza! xlzx még csak szopott azzal a motorral meg az ősszel is vett valaki a fórumról aztán csak szórta rá a lét az első héten...!
Ha én is így járok kifutok a világból és leugrok de előtte meg is sérül valaki!

Értem, Köszi..
Myki, ne fárassz légyszí. 2-3 hetet mondtak, de olyat biztos nem, hogy max 2 hét. Én nem járatom le magam azzal, hogy óránként hívogatom, hogy most akkor mi van már. Havat lapátolni gumicsizmában is tudsz...
Szemrevételezést írnak elő, illetve egy idő után már van hangja is, meg a szelephézagon is észrevehető, ha kopott a görgő...