Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos nem,mert bár sütött a nap tegnap amikor tudtam volna menni,de előtte szombaton a hóra még eső is esett,így inkább letettem a motorozásról és inkább üzemóramérő konzolt csináltam a tesómnak
Azta...Te valami másik idősíkban élsz? Itt mindenhol válság van meg recesszió meg ilyenek...
Még jó,hogy tegnap kocsival mentem Visegrádra...A hegyi út havas és jeges volt.... Talán majd a jövő héten.....
Szeva Teló teszt megvolt-e már?
ott lakunk albiban 6-7percre gyalog a szent annán
majd beugrunk,ha elkészülsz
sok sikert hozzá
a mikorra még nem tudok választ adni, de remélhetőleg heteken belül. a holra ez a válasz: Debrecen, Piac u. 41, (Belvárosi Udvar). ha bemész a nagy kapun, akkor a bal oldali üzletsoron. de a továbbiakban tájékoztatom majd a fórumot, hogy hol is tartok. vagy ha közvetlen kontaktot szeretnél, akkor az adatlapomon találsz elérhetőséget.
aztaa
Hol és mikor nyílik az üzlet?
köszönöm!
Gratula, remélem menni fog a bót!Szép lesz.....
mostanában nagyon el vagyok tűnve innen a fórumról. olvasni néha olvaslak titeket, de kommentelni néha már nincsen erőm. örülök, hogy tegnap tudtatok gurulni többen is, ez legalább felpezsdíti kicsit a fórumot. előreláthatólag nekem most egy ideig nem lesz szabad hétvégém motorozni, ugyanis egy újabb projekten dolgozok. ami nem más, mint egy Debreceni üzlet!
ÁMEN!
köszönet érte Petyának(Duke620)
na,szelepfedél és a himba megvan! jövő 7re kész a moci...najó,max 2 hét múlva
Kell valami a szegény népnek ami reményt ad!
Ámen!
De nagy hívő lettél mán
Sok sikert a géphez,go-go-n nyomulunk!
ÁMEN!
szokezígy vanni

jó kis járgány ez is , sok sikert hozzá
enyim ma 2. rúgásra indult 3 hét után
Az lenne maga tökély! Vagy a mennyország?
Nem nem csak beszámítottam vagy olcsóbbra cseréltem ahogy tetszik!
a berG azis megvan vagy mivan e?
Szia!

Remélem úgy lesz ahogy mondtad!
Én nem török pálcát a márka felett és megszeretteti magát!
Köszönöm a jó kívánságot és élek azzal a lehetőséggel amint a szükség úgy hozza!

Abban biztos voltam hogy te így gondolod!
he -he Börny megelőzte Kökényt
DUKE620-t keresd biztos van neki!
Szia Albi!
Csak nem befizettél egy fostalicska LC4-re? hiba volt mert sztem kurvajó motor...én még a tuningon kívül semmire nem költöttem(kopp-kopp). Egy jótanács(amit annak idején én is megkaptam Petyától): ha a kuplung alatti csapágyad nem hengergörgős(gyárilag mélyhornyos golyóscsapágy) akkor azt cseréld ki,mert nagy kárt tud okozni...
Nem nagy munka én kb fél óra alatt kicseréltem,csak kell hozzá célszerszám.
Amúgy az enyém is ilyen(fekete blokkos),csak a Prestige kivitel...
Bármi segítség kell fordulj hozzám bizalommal,készséggel állok rendelkezésedre...már amiben tudok
Sok balesetmentest hozzá!