Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én legszívesebben már most felpörgetném a turbinákat! Ha kicsit később 1-2 felé jobb idő lesz kis napsütéssel, akkor lehet kéne gurulni egyet!
itt egész normális a helyzet már de ma még barátnőzőm...holnap dél felé mehetnénk egyet!
Bízok benne ,remélhetőleg így lesz és lehet csapatni 1 et.már most is süt a nap.
Holnapra sok napsütést mond, reméljük lehet majd menni, speciál itt már most sincs akkora víz. Fúj ezerrel a szél. Ha este nem szakad reggelig csak jó lesz a vasárnap egy kis gurulásra..
Majdnem 100%
na hát holnap tuti nem megyünk...itt már folyó van kb. annyi esett
lehetséges
Téged mindig szívesen látlak!
Akkor benneteket láttalak...
mintha a munkaruha / védőruházat terén hiányosságok lennének
Az hát!
Behívott a közeli kocsmából egy hobós motorost, az meg két sörért kikente neki a bótot
Azt viszont még nem tudja, h a pali a melót követően rosszhiszemüen be is költözött családostól.
kiskönyves munkavállaló?
Kis olajos téma (18076 sz. hsz-tól)...
KÖSZÍÍÍ !
így jobb
micsoda vendégmunkásom van
Jaaa, holnapra még többet mond... Pedig holnap még egész jó idő lesz... Mire hazaértem, már full fizes volt minden
Na nesze nektek, meg is jött ez a gedva eső
Giraffe,mikor nálad jártunk szó volt alkatrészekről,Ficó barátomat érdekelné a dolog.Utánajárnál akkor mik vannak még meg ha megkérlek.
Na Én is menetre kész vok, ki is takarítottam a direkt szűrőm...Basszus 7-8 fok van beszarás..de mehetek mindjárt melózni
Na majd holnap vagy vasárnap!
hát hétvégén kurvára kell menni egyet ! Szarunk a világra stílusban

én fél 3 kor is megyek egyet ! Hugomnak kell egy kis adrenalinlöket a lelki bánatára... Megmutatom neki mi a jó
Nem is az idővel van a gond:) Pééénz... De majd megoldom valahogy
A legnagyobb probléma, hogy télen nem itthon tároltam a motort.. Szóval még hazakéne vele gurulnom