100 - 110 körül lesz a vége, még nem voltam, márc. utsó hetére van időpont, ezért van ilyen ideiglenes helyen. Tegnap voltam ott, egy Kawát és egy R1-es Yamahát állitgattak, öröm volt hallgatni
Mivel a gyáriban 200 km van, azt átrakom a quadra, mert igy csak 2 lánckereket kellett vennem. Azért variáltam meg igy, mert 1 láncot mindenképp kellett vennem.
Bazz, Ágóék nem tudták beszuszakolni sehova a PC-t?
Egyébként énis tervezem, h tavasszal elgurulok hozzájuk beszereltetni egyet...ha összejön rá addig a guba. Mennyi is most beállítással együtt? száznegyven?
na mentem ma én is egy teszt-karikát itt a környéken...
hát ööö meglepő és mulatságos
ez a gázgyorsítós gázkar lehet nem egy díjnyertes ötlet , de mint tudjuk az igazság visontán van, majd ott kiderül hogy kuka-e...
ami nagyon furcsa az a kormány helyzete, magasabb is az igaz de az üléssel együtt ez a magasítás király, a szar az hogy talán túlságon elől van, meg egyáltalán nem szorulnak az új csapágyak benne, így marha könnyen kanyarodik
a többi szarasághoz pálya kéne meg jó idő
crf450 r4-r8 alkatrészek eladók akár egyben is jobb áron!
lista:
-fékcső gyári új 4000
-fékbetét gyári újhonda hátsó 5000
-keréktengely első 3000
-keréktengely hátsó 3000
-dugattyú szett gyári R6 modellé 18.000
-fékkar gyári új 1500
-kormánybefogó gyári 22mm új 6000
-főtengely hajtókarral ami még jó 25.000
-kipufogó könyök yoshimura hibátlan karbon védővel 20.000
-kip könyök gyári javított 10.000
-tömítés szett gyári csak a heng fej hiányzik belőle 12.000
-kupplung rugó szett használt jó 1000
-kuplung nyumó lap hibátlan 8.000
-490 athena szett kopott dugóval henger tömítés jó 40.000
-gyűrű szett gyári dugóra 3 szor 3500 per szett
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mégpedig abban, hogy az első kerekembe szeretnék belsőt venni (régi tönkre ment, full lapos, valószínű a belső lesz a baj, többen mondták, mivel a szelep kilett cserélve, de így is leeresztett :( ) és nem tudom, hogy milyen belsőt is kellene venni, mi a jó.
Még valami, esetleg valakinek valami tapasztalat, vagy infó, hogy jó-e ez a szemüveg ?
na jól van,akkor ma még megdolgozom az asszonyt és holnap 9-10 felé igyekszem feljutni a fórumra! előbb úgyse mentek mi lenne az útvonal? városi? azért egy dobogót még ne vállaljunk be szerintem...
Egyébként énis tervezem, h tavasszal elgurulok hozzájuk beszereltetni egyet...ha összejön rá addig a guba. Mennyi is most beállítással együtt? száznegyven?
hát ööö meglepő és mulatságos
ez a gázgyorsítós gázkar lehet nem egy díjnyertes ötlet , de mint tudjuk az igazság visontán van, majd ott kiderül hogy kuka-e...
ami nagyon furcsa az a kormány helyzete, magasabb is az igaz de az üléssel együtt ez a magasítás király, a szar az hogy talán túlságon elől van, meg egyáltalán nem szorulnak az új csapágyak benne, így marha könnyen kanyarodik
a többi szarasághoz pálya kéne meg jó idő
lista:
-fékcső gyári új 4000
-fékbetét gyári újhonda hátsó 5000
-keréktengely első 3000
-keréktengely hátsó 3000
-dugattyú szett gyári R6 modellé 18.000
-fékkar gyári új 1500
-kormánybefogó gyári 22mm új 6000
-főtengely hajtókarral ami még jó 25.000
-kipufogó könyök yoshimura hibátlan karbon védővel 20.000
-kip könyök gyári javított 10.000
-tömítés szett gyári csak a heng fej hiányzik belőle 12.000
-kupplung rugó szett használt jó 1000
-kuplung nyumó lap hibátlan 8.000
-490 athena szett kopott dugóval henger tömítés jó 40.000
-gyűrű szett gyári dugóra 3 szor 3500 per szett
kerékszett cr / crf 65.000 hátsó tárcsával együtt
elérhetőség:info@motoaction.hu 06302033084
mindenki otthon ?
Kéne menni egy karikát de egydül nem akarok
Kár, hogy nincs ott egy kutyámmajom...
Bár én nem megyek 10-15 fok alatt biztos .
Segítségeteket kérném, mégpedig abban, hogy az első kerekembe szeretnék belsőt venni (régi tönkre ment, full lapos, valószínű a belső lesz a baj, többen mondták, mivel a szelep kilett cserélve, de így is leeresztett :( ) és nem tudom, hogy milyen belsőt is kellene venni, mi a jó.
Még valami, esetleg valakinek valami tapasztalat, vagy infó, hogy jó-e ez a szemüveg ?
http://cgi.ebay.com/OAKLEY-OFR...
Előre is köszönöm!
Üdv: Viktor
Te is tudod így nyomni mint EZEK 2:22-nél?
lehet ma is