Jaja jó pofa igen..De nem hiszem hogy videózom, most már motorozni is szeretnék nem csak mindig videózni meg fotózni, elég ha meló van.. ..leszarom már ..max ha van kedvem!
Esőbe Én annyira nem fogok elindulni az tuti...Már annyira nem szeretem, mentem eleget.Ha útközben elkap akkor IJ de ha esik és full víz van akkor nem hiszem , kitolom a gépet.
Juteszembe, most hogy látlak! Ha mentek hétvégén motorozni, nem videózol majd? Tök hangulatos az is amikor rooftop,te meg talán Tomekk motoroztok a videón(Adatlapodon van):)
Hali! Régebben olvastam, hogy szoktátok nézni interneten, hogy milyen idő lesz (Köpönyeg)... nektek ez mennyire szokott bevállni? Mert én mostanában nézem minden nap, és teljesen mást ír:) Pedig DélNyugatot jelölöm ki, de most is 4 fokot ír mára, aztán már 10.6 van... Délutánra sztem lesz ilyen 13-14 is...
A csúszókuplung egy szabadonfutó féle. A gyári kuplungból ugyanazokat a lamellákat használja, csak a működési elvében van egy kis változás. Az elsődleges funkciója (zárás/nyitás) ugyanúgy működik, mint egy hagyományos rendszernél. Annyival tud többet, hogy az agyrész kiképzése miatt bizonyos a hátsó kerék felől érkező erőhatás folytán old a kuplung, így a blokkoló kerék nem tudja lefullasztani a motort, és így a hátsó kerék kéretlen pattogása is megszűnik...
elől metz k3 van,vágott slick,meglepő módon ha nem kap havat jól tapad,vízen is. hátulja az semmi,pirelli sync, megy a powerslide vele eléggé tőlem mehetünk bármikor...bőrruha elég meleg egyedül a kezem fázott a múltkor,de egy vászon kesztyű pont befér a bomber alá így azt is megoldottam...na meg persze zárt bukó
Ide irok neked Luki,hatha itt gyorsabban megkapod.Megkaptam az emailed meg januar elejen,de ugye irtad hogy nem sok idod van hosszabb valaszt adni.Gondolom zajlik neked a biznisz ezerrel,en is szarra dolgozom a seggem,jelenleg Acapulcobol irok (gondolom mondanom se kell hany fok van itt ).Sikerult vegre megvennem a kameram,Canon 7D lett belole,fantasztikus kamera.Aprilis 4en megyek vegre haza,aztan amint jon a jo ido megyek is veletek a supermotos osszeroffenesekre!Mindenkinek jobb idot kivanok a mostaninal!
A mihamarabbi viszontlatasra!
Rajtam nem múlik! Ha felszárad addig..vagy nem fog szakadni az eső Ln már ma délután is ki akartam menni erre nem elkezd esni Talán vasárnapra valami barátibb idő lesz..na majd meglátjuk!
Elég sok csapadékot mondanak ...
Ide irok neked Luki,hatha itt gyorsabban megkapod.Megkaptam az emailed meg januar elejen,de ugye irtad hogy nem sok idod van hosszabb valaszt adni.Gondolom zajlik neked a biznisz ezerrel,en is szarra dolgozom a seggem,jelenleg Acapulcobol irok (gondolom mondanom se kell hany fok van itt ).Sikerult vegre megvennem a kameram,Canon 7D lett belole,fantasztikus kamera.Aprilis 4en megyek vegre haza,aztan amint jon a jo ido megyek is veletek a supermotos osszeroffenesekre!Mindenkinek jobb idot kivanok a mostaninal!
A mihamarabbi viszontlatasra!
Utolag is udvozlom Jocoekat
Vagy ez erősített, sport célokra való?