Hy! Ha cserélem az első telókban az olajat akkor miben tudom kimosni a szárakat (csak mert mindenhol említik a műveletet)? Aki csinált már ilyet az hogyan oldotta meg a dolgot? Milyen folyadék, fürdő vagy csak befújom valamivel... Kössz előre is a válaszokat!
Az szép lenne, mert nekem a gyári kerékbe csak annyi van, hogy D.I.D az SM felni meg Behr. Szóval szerintem sehol nincsen a motoromon márkajelzés és nekem is most megy műszakira. Szóval akkor kell duda, indexek, visszapillantó? Fékbetéteket nézik (mérik), hogy mennyire kopottak, nem akarok újat venni...
Volt műszakim, előtte meg is érdeklődtem lehet e gond. De nem volt semmi , egyedül a fék átalakítóba köthettek volna bele mert abba nem volt semmi jelzés viszont a kerekekbe bele van ütve hogy KTM . Neked husaberg lesz a forgalmiba vagy KTM? Mint az új bergeknek? Mert ha KTM akkor majd mutogassál a duke kerekekre irt KTM feliratra és akkor nincs para
elestem még októberben akkor egy darabig még nem fájt aztán pár hétre rá elkezdett, meg azóta folyamatosan a lábam vége szar a csípőmnél igazából nem is tudom leírni
tegnap megint egy tank benzin áráért vettem gyógyszert
Valami Pest-környéki ember tehetne hóhelyzetjelentést,reggel mennénk családilag
Téged nem basztattak műszakin h nincs gyári felnid,persze ha volt már műszakin nálad.
És úgy néz ki nem is ér bele.
Szeretnék eső gumát is venni csak bobó hiány van.
tegnap megint egy tank benzin áráért vettem gyógyszert
lábad hogy van?
az enyém nem lett jobb mint volt