Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is nyilatkozz
kösziszépen
Honda HM CRE 50
Aprilia mx 50
Gilera
Derbi

a derbi kivételével nagyjából úgyanaz a blokk van az összesben Minarelli AM6
Szevasztok.
valaki fel tudna sorolni pár 50ccmes Supermotot?nagyonmegköszönném:)Vásárlás elött vagyok és össze akarok szedni pár motort hogy meik lenne a legjobb.Választ előre is köszi :)
Nekem is nyöghetne már valamit...
hella
Giraffe van valami fejlemény? híjalak?
tehát legjobb esetben is csak teljesen behúzott állapotban fogna valamennyicskét
Nem sok értelme van a gyári munkahengerrel használni, mert valószínűleg nem fog annyi olajat szállítani, mint amennyi kéne...
úgy hogy nem a helyén légtelenítem összerakom felfordítom lelégtelenítem és felrakom

legalább is az én elképzelésem az ez

a husqvarna féktárcsa meg leszakad az agyról felfogatásustól
ez az egyik probléma, a másik az az, hogy hogy jön ki a levegő?
felfelé
ezért nem lehet fejjel lefelé légteleníteni mert kifolyna az olaj?!
khmmm....merre is távozik a légnemű a folyadékból?
akkor nem is vagyok én olyan sötét mert pont erre gondoltam

akkor még egy kérdés: a gyári enduro főfékhengerrel lehet használni vagy csak valami komolyabbal?

kösszi a segítséget
Simán felrakhatod, csak nem fogod tudni a helyén lelégteleníteni...
helló mindenkinek

lehet hogy nagy butaságot fogok kérdezni de azért hátha

fel szabad rakni úgy egy 4 dugyatyús brembo féknyerget hogy a légtelenítő szelep vagy csavar fejjel lefelé van?(egy jobb oldali nyerget akkor fel lehetne rakni megfelelő távtartóval balra)

? ? ? ? ?
de ha rajta van úgy tudom működnie kell tökéletesen
Tőlem kértek távolságifény visszajelzőt,meg sebességmérőt és méterszámlálót.Jó a biciklis is,csak legyen!
Index nem kötelező!
Máá mind1..majd legközelebb! de sztm a jövöhéten ha jó az idő tuti gurulunk meg hétvégén is!
boccs ezen átsiklottam

jogos
70658 hozzászólást ajánlom figyelmedbe!
hát pl ma mentem volna, ha szól vki
Mai gurulás közben egy kis képet is csnáltam
Ha jössz jössz ha nem nem Én már nem hívok senkit Én megyek mindig aki jön aki nem Én Húzom neki!
Helyes! Most hogy mar nem 3 muszakozom, lesz idonk gurulni, persze csak ha nem veszitek zokon h csatlakozom:)

amugy szep lett nagyon a geped! Lattam iwiw en a kepeket!